Τσιτσιπάς: “Ειμαι χαρούμενος που δεν χρειάζεται να ανησυχώ για τον πόνο” (vid)

15:37 9/4/2023 - Πηγή: Tennis24

O Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για το πρόβλημα στον ώμο που τον ταλαιπωρεί από το Australian Open, τονίζοντας ότι πλέον είναι σε θέση που δεν χρειάζεται πια να ανησυχεί για τον πόνο, ξεκαθαρίζοντας ότι στο Μόντε Κάρλο θα είναι 100% έτοιμος για να υπερασπιστεί τον τίτλο του. 

Τα πράγματα μετά την Αυστραλία δεν πήγαν τόσο καλά για μένα. Άρχισα να νιώθω ενοχλήσεις στον ώμο μου, νομίζω επειδή έπαιξα πολύ τένις στην Αυστραλία, εννοώντας ότι έκανα προπονήσεις κάθε μέρα και είχα μεγάλους

σε διάρκεια αγώνες. Δεν ξέρω αν έκανα καλά με τον τρόπο που διαχειρίστηκα τους αγώνες μου, αλλά ήθελα πολύ να τα πάω καλά και να πάρω αυτά τα αποτελέσματα”, είπε ο Νο3 του κόσμου. 

“Το Ρότερνταμ δεν ήταν μια καλή εμπειρία για μένα, αλλά ήμουν πολύ χειρότερα στο Davis Cup. Εκεί ένιωσα τον ώμο μου εξαντλημένο, δεν μπορούσα να χτυπήσω την μπάλα όπως ήθελα, έπρεπε να αλλάξω τον τρόπο που παίζω για να μη νιώθω τόσο πόνο όταν χτυπούσα την μπάλα.”

Ωστόσο, ο Τσιτσιπάς άφησε το καλύτερο για το τέλος λέγονται ότι πλέον δεν αισθάνεται τον πόνο και πλέον είναι έτοιμος για το πρώτο χωμάτινο 1000άρι της σεζόν στο Μόντε Κάρλο. 

“Πλέον βρίσκομαι στη θέση που δεν χρειάζεται να ανησυχώ για τον πόνο και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Είμαι έτοιμος να επανέλθω ξανά στον τρόπο με τον οποίο ήθελα να παίξω.”

Ο Τσιτσιπάς έχει τοποθετηθεί στο Νο2 του ταμπλό, μετά από την απουσία του Κάρλος Αλκαράθ, έχοντας περάσει bye στον 2ο γύρο εκεί που θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Μπενζαμά Μπονζί και Μπερνάβε Θαπάτα Μιράγες. 

Όπως και τις περασμένες δύο χρονιές ο Έλληνας τενίστας θα κάνει πρεμιέρα στο Μόντε Κάρλο με τα διπλά εκεί όπου μαζί με τον αδερφό του Πέτρο θα παίξουν κόντρα στους Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και Χούμπερτ Χουρκάτς στο πλαίσιο του 1ου γύρου. 

Stef says he's pain free pic.twitter.com/dF0fSbkVVI

— Sunny (@SUNNY8X) April 9, 2023

SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

The post Τσιτσιπάς: “Ειμαι χαρούμενος που δεν χρειάζεται να ανησυχώ για τον πόνο” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα