Ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Μασού ο Τιμ (pic)

12:31 9/4/2023 - Πηγή: Tennis24

Την αμοιβαία απόφαση να ολοκληρώσει τη συνεργασία του με τον προπονητή του, Νίκολας Μασού, ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης στο Instagram ο Ντόμινικ Τιμ, χθες Σάββατο (8/4).

“Τι απίστευτο ταξίδι… Όλα ξεκίνησαν στις αρχές του 2019 – ήρθες φέρνοντας μαζί σου την απίστευτη ενέργεια και την αγάπη σου για το άθλημα”, έγραψε ο Τιμ στο Instagram

και πρόσθεσε: “Έτσι κερδίσαμε το US Open και το Indian Wells, αλλά φτάσαμε και στους τελικούς του Australian Open, του French Open και δύο φορές στους τελικούς του Nitto ATP. Νομίζω ότι αυτό δείχνει ότι είμαστε μια απίστευτη ομάδα”.

“Αλλά δυστυχώς, όλα έχουν ένα τέλος και αυτό το τέλος ήρθε τώρα. Αποφασίσαμε από κοινού ότι θα ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους από την επόμενη εβδομάδα. Σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για όλες τις απίστευτες και όμορφες στιγμές Νίκο. Σου εύχομαι μόνο τα καλύτερα και η φιλία μας θα κρατήσει για πάντα”.

Η συνεργασία τους κράτησε περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Ξεκίνησε στις αρχές του 2019 και ο Τιμ τότε ήταν που κέρδισε τον πρώτο του τίτλο ATP Masters 1000 στο Indian Wells. Ο Αυστριακός κέρδισε τους πέντε καλύτερους τίτλους στην καριέρα του εκείνη τη σεζόν, και έφτασε τόσο στον τελικό στο Roland Garros, όσο και στους τελικούς του Nitto ATP.

Τον Μάρτιο του 2020, ο Τιμ έφτασε στο No3 στην κατάταξη της ATP, και αργότερα μέσα στη χρονιά έφτασε και στην κορυφή του US OPen. Περίπου ένα χρόνο αργότερα, ο Αυστριακός τραυματίστηκε στον καρπό, και από τότε προσπαθεί να επιστρέψει στα παλιότερα επίπεδά του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dominic Thiem (@domithiem)

The post Ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Μασού ο Τιμ (pic) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα