Τσιτσιπάς: “Είμαι απολύτως καλά κι έτοιμος να αγωνιστώ”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έβαλε τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να έχει πρόβλημα τραυματισμού ξεκαθαρίζοντας στη συνέντευξη Τύπου, μετά την πρεμιέρα του κόντρα στον Γιάνικ Σίνερ, ότι είναι απόλυτα υγιής και έτοιμος να αγωνιστεί στη συνέχεια των ATP Finals. 

“Δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Είμαι απολύτως καλά και έτοιμος να αγωνιστώ στο τουρνουά του Τορίνου το οποίο είναι ένα από τα πιο σημαντικά τουρνουά της σεζόν για μένα. Είμαι υγιής και έτοιμος να αγωνιστώ.”, δήλωσε ο Τσιτσιπάς σε ερώτηση για το αν επιβεβαιώνει

τα προβλήματα τραυματισμού σε μέση και αγκώνα. 

“Έχω ακόμα δύο παιχνίδια μπροστά μου. Ελπίζω για το καλύτερο και να παραμείνω εδώ μέχρι την τελευταία ημέρα. Αυτή είναι η ομορφιά των ATP Finals, τίποτα δεν τελειώνει μέχρι να τελειώσει. Λόγω του συστήματος διεξαγωγής σου επιτρέπει να επανακάμψεις.”

Όσο για το τι πρέπει να κάνει για να επανακάμψει και να μπει σε τροχιά πρόκρισης ο Τσιτσιπάς είπε: “Νομίζω είναι απλό: Να παίξω καλύτερο τένις. Να βελτιώσω τις επιστροφές μου, να παίζω βαθιές μπάλες μέσα στο court και να ανεβαίνω στις ρηχές μπάλες των αντιπάλων μου. Παλιότερα έμενα στη βασική γραμμή και έμπαινα σε ράλι και δεν “τιμωρούσα” τις ρηχές μπάλες των αντιπάλων. Αυτό το τουρνουά μου δίνει μια ευκαιρία να πάρω μεγαλύτερα ρίσκα. Είναι σπουδαίο τουρνουά και θέλω να τα πάω καλά.”

The post Τσιτσιπάς: “Είμαι απολύτως καλά κι έτοιμος να αγωνιστώ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα