Τσιτσιπάς: Αυτός είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος – VIDEO

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναλύει τον δυσκολότερο αντίπαλο που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει το 2019

Σε ρεπορτάζ του Tennis Now, πρωταγωνιστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς ως ένας από τους πιθανότερους εκπροσώπους της νέας γενιάς που θα σταματήσουν την κυριαρχία των Big 3 στο tour.

Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς, έχουν κατακτήσει τα 51 από τα 59 τελευταία Grand Slam, ενώ έχουν πανηγυρίσει στις 12 τελευταίες

διοργανώσεις.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς που κέρδισε και τους τρεις μεγάλους τη φετινή σεζόν, μίλησε για τον δυσκολότερο αντίπαλο από τους τρεις κι αυτός είναι ο Ράφαελ Ναδάλ.

Γιατί;

“Όλοι αυτοί είναι δύσκολο να τους κερδίσεις αλλά ο Ναδάλ είναι ο δυσκολότερος. Το πνεύμα μαχητικότητας του Ράφα είναι ασυναγώνιστο. Αγωνίζεται με μεγάλη ένταση. Καλύπτει φανταστικά το γήπεδο και φυσικά το γεμάτο σπιν forehand του, είναι δύσκολα αντιμετωπίσιμο” είπε ο Τσιτσιπάς από το ATP Finals.

Πρόσθεσε επίσης, ότι λόγω της ταχύτητας του Ναδάλ, είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις κάποιον winner και καταλήγεις να εκτελείς αμυντικά χτυπήματα.

“Όμως, το πιο δύσκολο να αντιμετωπίσεις, είναι η μαχητικότητα του Ναδάλ. Δεν θα τα παρατήσει, όσο βρίσκεται στο court” ανέφερε το ρεπορτάζ του Tennis Now.

The post Τσιτσιπάς: Αυτός είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα