Σοκαριστικός Νισικόρι: “Πλησιάζω στην απόσυρση!”

Δεν έχει προηγούμενο ο μαζεμένος αριθμός αποσύρσεων πολύ σημαντικών τενιστών το τελευταίο διάστημα με τον 30χρονο Κέι Νισικόρι να προστίθεται στη λίστα αυτών που βλέπουν την απόσυρση να πλησιάζει!

Αποσύρσεων…συνέχεια!

Λίγες ώρες πριν, με ένα εκτενές της μήνυμα, η μόλις 29 ετών Καρολίν Βοζνιάκι ανακοίνωσε την απόφασή της να αποσυρθεί από το τένις μετά το πέρας του φετινού Αυστραλιανού Όπεν.

Ήταν μόνο μία από τους πολλούς

τενίστες-στριες που σημάδεψαν την περασμένη δεκαετία στο παγκόσμιο τένις που φεύγουν από το άθλημα ενώ η ηλικία τους θα μπορούσε να τους δώσει ακόμα αρκετά παραγωγικά χρόνια τένις.

Μετά τη Βοζνιάκι ήρθε και ο Κέι Νισικόρι να προβεί σε σοκαριστικές δηλώσεις αναφέροντας ότι είναι κοντά στην απόσυρσή του από το άθλημα!

“Σκοπεύω να γυρίσω από τον τραυματισμό μου στον δεξιό αγκώνα τον Γενάρη αλλά μάλλον τον Φλεβάρη είναι πιο πιθανό. Ουσιαστικά, οι όποιοι στόχοι που βάζω είναι για το δεύτερο μισό της σεζόν” ανέφερε ο Κέι αποκλείοντας ουσιαστικά την πιθανότητα να τον δούμε στο πρώτο Grand Slam του 2020.

Ο 30χρονος τενίστας το πήγε όμως ένα βήμα παραπέρα!

“Πλησιάζω στην απόσυρσή μου από το άθλημα, είναι κοντά. Γι’αυτό θέλω να είμαι υγιής και να παίξω καλό τένις τουλάχιστον στο δεύτερο μισό της σεζόν που περιλαμβάνει και τους Ολυμπιακούς Αγώνες” ανέφερε.

Επί χρόνια τενίστας που βρισκόταν στο Τοπ10 της παγκόσμιας κατάταξης και ένας εξαιρετικός συνολικά παίκτης, ο Νισικόρι έχει υποφέρει πολύ από τραυματισμούς στην καριέρα του που θα είναι λογικά και η κύρια αιτία μιας ενδεχόμενης πρόωρης απόσυρσής του.

Κώστας Αϊτάκης

The post Σοκαριστικός Νισικόρι: “Πλησιάζω στην απόσυρση!” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα