Τρομερός Ουμπέρ έκανε δική του την Αμβέρσα! – VIDEO

Ένας από τους καλύτερους εκπροσώπους της νέας γενιάς τένις στη Γαλλία αλλά και στον κόσμο γενικότερα, ο Ούγκο Ουμπέρ έκανε έναν θεσπέσιο τελικό κόντρα στον Άλεξ Ντε Μινόρ και κατέκτησε το 250ρι τουρνουά της Αμβέρσας!

Τρομερός Ούγκο Ουμπέρ!

Ο 22χρονος αριστερόχειρας Γάλλος τενίστας έκανε ένα από τα καλύτερα ματς της σύντομης καριέρας του στο τουρ και κατάφερε να κερδίσει, απόλυτα δίκαια, τον τίτλο στο 250ρι τουρνουά του European Open κερδίζοντας τον

Άλεξ Ντε Μινόρ με 6-1, 7-6(4)!

Τρομερή εμφάνιση έκανε ο διαρκώς βελτιωμένος τα τελευταία δύο χρόνια Ουμπέρ που κατάφερε να κερδίσει το φαβορί του τελικού και έναν από τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο στη σκληρή επιφάνεια, όπως είναι ο 21χρονος Αυστραλός!

Ωστόσο, το επίπεδο τένις που έβγαλε αυτός ο πολύ ταλαντούχος τενίστας ήταν Τοπ10 στον τελικό της Κυριακής και άφησε ελάχιστα περιθώρια αντίδρασης στον Ντε Μινόρ που, για τέταρτη φορά στην καριέρα του, βγαίνει ηττημένος σε τελικό ATP.

Αυτός ήταν ο δεύτερος τίτλος στη σεζόν για τον Ουμπέρ, μετά το Όκλαντ και θα δει τον εαυτό να πλησιάζει ακόμα περισσότερο στο Τοπ30 της παγκόσμιας κατάταξης από την Δευτέρα φτάνοντας στο career high Νο32!

Απίθανο ματς έκανε στον τελικό της Κυριακής και το γεγονός ότι ένας εκ των καλύτερων returner του τουρ, όπως είναι ο Ντε Μινόρ, δεν του έκανε ούτε ένα break, τα λέει όλα!

Ο Ουμπέρ ήταν ένα επιθετικό υπερόπλο και από τις δύο πλευρές των grounstrokes, σέρβιρε τρομερά ενώ αποδείχτηκε σταθερότερος του αντιπάλου του ακόμα και στα μεγάλα ράλι που έπαιξαν που είναι θεωρητικά το δυνατό σημείο του Αυστραλού.

Ο Ουμπέρ, δίχως να έχουν πέσει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας σαν NextGen player, κινείται αθόρυβα και μεθοδικά και δείχνει να έχει μια εξέλιξη που ελάχιστοι πίστευαν ή είχαν προβλέψει.

Να σημειώσουμε ότι κατακτά τον τίτλο έχοντας σώσει τέσσερα match points στον ημιτελικό κόντρα στον Νταν Έβανς!

EUROPEAN OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Τρομερός Ουμπέρ έκανε δική του την Αμβέρσα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα