Σάκκαρη: Τέλος η σεζόν, ώρα για σκληρή δουλειά

Με post στο Instagram, η Μαρία Σάκκαρη επιβεβαίωσε ότι το J&T Bank Ostrava Open ήταν το τελευταίο της τουρνουά στη φετινή σεζόν.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είχε μια εξαιρετική εβδομάδα στην Τσέχικη πόλη η οποία ολοκληρώθηκε το Σάββατο, στην ήττα από τη φορμαρισμένη Βικτόρια Αζαρένκα στα ημιτελικά της indoor διοργάνωσης.

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, η 25χρονη Αθηναία πέτυχε μια σπουδαία νίκη, αποκλείοντας στα δύο σετ το Νο1 του ταμπλό και

Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, Ελίνα Σβιτολίνα πετυχαίνοντας την 10η νίκη της κόντρα σε αντίπαλο του Top10, στην καριέρα της.

Η Μαρία δήλωσε αποφασισμένη να δουλέψει σκληρά κατά τη διάρκεια της offseason προκειμένου να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην επανέναρξη του tour, στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς θέλοντας να ανεβάσει επίπεδο στο παιχνίδι της.

Χάρη στην πορεία της μέχρι τα ημιτελικά της Οστράβα, η Σάκκαρη θα κερδίσει μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη και θα ανέβει στο Νο22 της WTA.

“Ευχαριστώ τους διοργανωτές του Ostrava Open και όλους όσους με ακολουθήσατε στο φετινό tour. Τώρα είναι η offseason και θα επικεντρωθώ ώστε να πάω το παιχνίδι μου στο επόμενο επίπεδο. Ελπίζω να σας δω σύντομα”

Στο post της Μαρίας, απάντησε και η Άννα Βίση που είναι φανατική θαυμάστρια της Σάκκαρη. “Επιτέλους να πρωτεύσει σύντομα μια δυναμική Ελληνίδα γυναίκα. Σου αξίζει Μαρία μας” έγραψε η Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια.

View this post on Instagram

Thank you @jtbankaostravaopen and all of you who followed my tour this year! Now it’s off season, I’ll be focusing on taking my game to the next level! Hope to see you all soon. x Sakkattack

A post shared by SAKKATTACK (@mariasakkari) on Oct 24, 2020 at 11:25am PDT

The post Σάκκαρη: Τέλος η σεζόν, ώρα για σκληρή δουλειά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα