Τρομερή Γκοφ, κέρδισε τον εμφύλιο και μπήκε “16άδα” (vids)

01:24 3/9/2022 - Πηγή: Tennis24

Η Κόκο Γκοφ συνεχίζει να γράφει ιστορία με τις εμφανίσεις. Σε ηλικία 18 ετών και έξι μηνών, η Αμερικανίδα προκρίθηκε στον 4ο γύρο του US Open και “ξεκλείδωσε” ακόμη ένα σπουδαίο ρεκόρ.

Πλέον, έχει βρεθεί στη 2η εβδομάδα αγώνων όλων των Grand Slam διοργανώσεων και φέτος στη Νέα Υόρκη, μοιάζει κάτι παραπάνω από έτοιμη, για να φτάσει μέχρι το τέλους του δρόμου.

Μετά από 74 λεπτά αγώνα, η Γκοφ επικράτησε

με 6-2, 6-3 και στις “16” θα συναντήσει την 33χρονη Κινέζα και Νο36 στην παγκόσμια κατάταξη, Σουάι Ζανγκ, η οποία με τη σειρά της κέρδισε τη Ρεμπέκα Μαρίνο (Νο106) με 6-2, 6-4.

It’s the first time @cocogauff has reached Round 4 of the #USOpen.

See you next week. pic.twitter.com/w9ikJuFCB3

US Open Tennis (@usopen) September 2, 2022

Για να φτάσει στην εντυπωσιακή νίκη, η 18χρονη υπέπεσε μόλις σε 14 αβίαστα λάθη, κέρδισε 32/53 πόντους πίσω από το σερβίς της και με 5/9 break points, έφυγε θριαμβεύτρια από το court.

Με την εξαιρετική της πορεία στη Νέα Υόρκη, η Γκοφ αυτή τη στιγμή κρατάει στα χέρια της την παρθενική της είσοδο στο Top10 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στο live WTA Ranking, βρίσκεται στο Νο9 του κόσμου και όσο συνεχίζει να νικάει, θα συνεχίζει να ανεβαίνει. Μάλιστα, εφόσον αποκλείσει τη Ζανγκ και μπει στα προημιτελικά του US Open, θα βάλει από κάτω της και τις Σιμόνα Χάλεπ και Ντάρια Κασάτκινα.

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-7h)

The post Τρομερή Γκοφ, κέρδισε τον εμφύλιο και μπήκε “16άδα” (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα