Έσπασε την κατάρα και μπήκε στις “16” η Ζαμπέρ (vids)

20:11 2/9/2022 - Πηγή: Tennis24

Η φιναλίστ του πρόσφατου Wimbledon και Νο5 τενίστρια του κόσμου, Ονς Ζαμπέρ, στην 7η παρουσία της στο κυρίως ταμπλό του US Open, κατάφερε να προκριθεί για παρθενική της φορά, στον 4ο γύρο της διοργάνωσης.

Η 28χρονη Τυνήσια, χρειάστηκε ανατροπή για να υπερκεράσει το εμπόδιο της Νο31 του ταμπλό, Σέλμπι Ρότζερς, αποφεύγοντας με επιτυχία, να μπει στο κλαμπ των… αποκλεισμένων του Top10 (Κόνταβεϊτ, Σάκκαρη, Μπαντόσα, Χάλεπ και Κασάτκινα).

Μετά

από δυο ώρες και 16 λεπτά αγώνα, η Ζαμπέρ επικράτησε της 29χρονης Αμερικανίδας με 4-6, 6-4, 6-3 και προκρίθηκε στις “16” καλύτερες του θεσμού, όπου θα συναντήσει την πολύ φορμαρισμένη, Βερόνικα Κουντερμέτοβα (Νο18), η οποία με τη σειρά της, συνέτριψε τη Ντάλμα Γκάλφι (Νο91) με 6-2, 6-0.

Στο μεταξύ, με αυτή τη νίκη, η Ζαμπέρ εκμεταλλεύτηκε και την τεράστια ευκαιρία που της έδωσαν οι Κόνταβεϊτ, Μπαντόσα και Σάκκαρη, ώστε να αναρριχηθεί στην παγκόσμια κατάταξη μετά το US Open.

Πιο συγκεκριμένα, η Νο5 του ταμπλό στη Νέα Υόρκη, έχει εξασφαλίσει ήδη την είσοδό της στο Top3 της παγκόσμιας κατάταξης (Νο3), ενώ χρειάζεται δυο ακόμη νίκες στο τουρνουά, για να “κλειδώσει” την αναρρίχησή της στο Νο2 του κόσμου.

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-7h)

The post Έσπασε την κατάρα και μπήκε στις “16” η Ζαμπέρ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα