Φέντερερ για Σερίνα: “Ξέρεις τι έχεις κάνει, ξέρεις τι έχεις πετύχει” (vid)

15:24 2/9/2022 - Πηγή: Tennis24

O Ρότζερ Φέντερερ έστειλε το δικό του μήνυμα για τη Σερίνα Γουίλιαμς τονίζοντας ότι έχει κάνει μια “εκπληκτική” καριέρα.

Ο 41χρονος Ελβετός αποκάλυψε σ’ ένα βίντεο που δημοσίευσε η ATP ότι έμεινε το 1999 έμεινε ξύπνιος παρακολουθώντας το θρίαμβο της Σερίνα στο US Open

Η 40χρονη Αμερικανίδα, ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα την πρόθεσή της να αποσυρθεί από την ενεργό δράση

αμέσως μετά το US Open, όπου για την ώρα συνεχίζει στον 3ο γύρο της διοργάνωσης. 

“Ήθελα να σε συγχαρώ για μια απίστευτη καριέρα”, είπε ο 20 φορές κάτοχος Grand Slam. “Ξέρεις τι έχεις πετύχει, ξέρεις τι έχεις κάνει. Γνωρίζω ότι εγκαταλείπεις ένα υπέροχο άθλημα που σου έχει δώσει τα πάντα με ανάμεικτα συναισθήματα. Σου εύχομαι τα καλύτερα για σένα και την οικογένειά σου.”

“Νομίζω ότι το 1999 στο US Open όταν έπαιζες με τη Μαρτίνα Χίνγκις έμεινα μέχρι αργά για να σε παρακολουθήσω να παλεύεις, καθώς αυτή ήταν η αρχή της απίστευτης καριέρας σου.”

“Πιστεύω ότι το μέλλον θα είναι υπέροχο για σένα. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι. Η οικογένεια του τένις θα σε καλωσορίζουν πάντα και θα είναι πάντα χαρούμενη όποτε θα επιστρέφεις.”

“Προς το παρόν απόλαυσε τη στιγμή, απόλαυσε το όπεν και όλα αυτά που έρχονται τις επόμενες εβδομάδες παρά το γεγονός ότι μπορεί να είναι δύσκολο για σένα.”

“Σου εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον σου. Να προσέχεις τη Σερίνα…”

Swiss Maestro Serena#ThankYouSerena | @WTA pic.twitter.com/BZNJt0JRu0

ATP Tour (@atptour) September 1, 2022

The post Φέντερερ για Σερίνα: “Ξέρεις τι έχεις κάνει, ξέρεις τι έχεις πετύχει” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα