Τρολάρει τον εαυτό του o Τζόνσον… – VIDEO

Ο Στιβ Τζόνσον μάλλον δεν χάρηκε ιδιαίτερα μετά την ήττα του από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον 1ο γύρο του Western & Southern Open του Σινσινάτι, όμως δεν έχασε το χιούμορ του, τρολάροντας τον εαυτό του στην σελίδα της ΑΤΡ!

Ο “Νόλε” επιδιώκει να κατακτήσει για πρώτη του φορά το Masters του Σινσινάτι φέτος, και να γράψει ιστορία όντας ο μοναδικός τενίστας που θα έχει κατακτήσει όλα τα Masters τουρνουά στην καριέρα του.

Ο Σέρβος ξεκίνησε την προσπάθειά του την Δευτέρα νικώντας τον Στιβ Τζόνσον στον 1ο γύρο, ενώ επιβλήθηκε και του Αντριάν Μαναρινό την Τετάρτη, περνώντας έτσι στον 3ο γύρο

του θεσμού.

Η ΑΤΡ λοιπόν, κοινοποίησε ένα υπέροχο βίντεο στην σελίδα της στο Instagram, θέτοντας το παρακάτω ερώτημα στους ακολούθους της: ”Είναι άραγε η χρονιά που ο Τζόκοβιτς θα γράψει ιστορία, όντας ο πρώτος τενίστας που καταφέρνει να κατακτήσει όλες τις Masters διοργανώσεις, κερδίζοντας τον τίτλο στο Σινσινάτι ;”

Οι απαντήσεις ήταν πολλές. Μια εξ’ αυτών, ήταν και του φοβερού Στιβ Τζόνσον, ο οποίος χρησιμοποιώντας emoticons που… κλαίνε από τα γέλια, σχολίασε: ”Το ξεκίνησε την Δευτέρα…”.

Δείτε την ανάρτηση της ΑΤΡ:

Is this THE year @djokernole makes history and becomes the first player to win the Career Golden Masters by winning @cincytennis? #ATP #ATPMasters1000 #CincyTennis #tennis #Djokovic #sports #Masters1000

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ATP World Tour (@atpworldtour) στις 15 Αύγ, 2018 στις 8:04 πμ PDT

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τρολάρει τον εαυτό του o Τζόνσον… – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα