Πήρε το ντέρμπι και βλέπει… Φέντερερ! – VIDEO

Ολοένα και περισσότερο.. Stan the Man, θυμίζει ο Βαβρίνκα που κέρδισε 2-0 σετ τον Κέι Νισικόρι στο ντέρμπι του 2ου γύρου στο Σινσινάτι

Την καλύτερη εμφάνιση μετά την επιστροφή του στα courts, από το διπλό χειρουργείο στο γόνατο, πραγματοποίησε ο Στάνισλας Βαβρίνκα!

Το πρώην Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 6-4, 6-4 του Κέι Νισικόρι και πήρε σπουδαία πρόκριση στον 3ο γύρο του Western & Southern Open στο Σινσινάτι, προαναγγέλοντας

ουσιαστικά την οριστική του επιστροφή στο tour!

Είχαν προηγηθεί δύο καλές νίκες στο Rogers Cup επί των Κύργιου, Φούκσοβιτς ενώ και κόντρα στον Ναδάλ ο Βαβρίνκα έπιασε πολύ καλή απόδοση, παρά τη straight sets ήττα στα προημιτελικά του Τορόντο.

Ο Βαβρίνκα, Νο151 στον κόσμο, στον 1ο γύρο του Σινσινάτι απέκλεισε στα δύο σετ τον ανερχόμενο αστέρα του Ευρωπαϊκού τένις, Αντρέι Ρούμπλεφ.

Στην αναμέτρηση με τον Νισικόρι, ο 33χρονος Ελβετός ήταν εξαιρετικός, με βαθιά και επιθετικά χτυπήματα που κράτησαν εκτός comfort zone τον Νισικόρι.

Ο Ιάπωνας ξεκίνησε με ένα γρήγορο break και προβάδισμα 4-1 game, όμως ο Βαβρίνκα απάντησε πολύ γρήγορα και με πέντε σερί game, έφτασε στο 1-0!

Στο 2ο σετ, ο Stan δεν επέτρεψε καθόλου στον Νισικόρι να απειλήσει το σερβίς του, χάνοντας μόλις τέσσερις πόντους στα service game του ενώ υπερασπίστηκε άνετα το δικό του break στο ξεκίνημα του σετ, ολοκληρώνοντας τη νίκη του μετά από 1 ώρα και 30 λεπτά αγώνα.

“Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη και την απόδοσή μου. Από το 1-4 κάτω, ξεκίνησα να παίζω πολύ καλά και να κινούμαι καλά, να είμαι επιθετικός, παίζοντας το σωστό παιχνίδι. Είναι από τα καλύτερα ματς που έχω παίξει.

“Ένιωσα ότι το παιχνίδι μου ήταν εδώ. Ένιωσα ξανά σπουδαία στο court. Πρέπει να είμαι υπομονετικός με το εαυτό μου” είπε ο Βαβρίνκα ο οποίος από τον Απρίλιο δουλεύει ξανά με τον Μάγκνους Νόρμαν.

Στον 3ο γύρο του Σινσινάτι, ο Ελβετός θα αντιμετωπίσει ξανά τον Μαρτον Φούκσοβιτς τον οποίον είχε κερδίσει στο tie break του 3ου σετ, σώζοντας match points, την προηγούμενη εβδομάδα στο Τορόντο.

Στα προημιτελικά, ο Βαβρίνκα συναντιέται με τον Φέντερερ…

Ο Βαβρίνκα, κάτοχος τριών Grand Slam τίτλων, έχει ένα Masters στην κατοχή του (Μόντε Κάρλο 2014).

WESTERN AND SOUTHERN OPEN DRAW | OOP | TV SCHEDULE

The post Πήρε το ντέρμπι και βλέπει… Φέντερερ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα