Τοτ: “Το πλεονέκτημα η Ελλάδα”

Ο Τίμπορ Τοτ “βάφτισε” την Ελλάδα ως το φαβορί για την αναμέτρηση με τη Σλοβακία, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (16-17/9) στο πλαίσιο του World Group I για το Davis Cup

Ο αρχηγός της Σλοβακίας, ο οποίος είχε εκφράσει τους

προβληματισμούς του στο επίσημο site της Ομοσπονδίας Τένις της Σλοβακίας για την καθυστέρηση των εργασιών στο κεντρικό court του Καλλιμάρμαρου, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το Στάδιο τονίζοντας την κοινή συνέντευξη Τύπου των αρχηγών, ότι ανυπομονεί για τους αγώνες. 

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ και θα παίξουμε σε αυτό το απίστευτο στάδιο. Δεν έχω ξαναδεί κάτι σαν αυτό. Είναι κάτι ξεχωριστό και ανυπομονούμε για τους αγώνες. Το πλεονέκτημα το έχει η Ελλάδα, ξέρουμε πόση δυνατή είναι η ομάδα. Ο Στέφανος είναι παίκτης υψηλού επιπέδου, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και θα παλέψουμε.” ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή στις 11:00 αναμένεται να γίνει η κλήρωση όπου θα μάθουμε τα ζευγάρια που θα αγωνιστούν, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει η συνέντευξη Τύπου των παικτών. 

The post Τοτ: “Το πλεονέκτημα η Ελλάδα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα