Τόνι Ναδάλ: “Πιστεύω ότι ο Ράφα θα παίξει στη Μελβούρνη”

Ο Τόνι Ναδάλ περιμένει τον ανιψιό του Ράφα Ναδάλ να επιστρέψει στη δράση τον ερχόμενο Ιανουάριο και να αγωνιστεί στο Australian Open ένα χρόνο μετά από τον τραυματισμό του. Ο Ναδάλ δεν έχει εμφανιστεί στο court από τον 2ο γύρο του περσινού Australian Open με τον τραυματισμό του στο ισχίο να τον ταλαιπωρεί για

το υπόλοιπο της σεζόν, με το Ισπανό να υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση το περασμένο καλοκαίρι

Ο Ναδάλ ο, οποίος έχε υποχωρήσει στο Νο240 του κόσμου, είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στις δηλώσεις του περί επιστροφής στη Μελβούρνη, ωστόσο ο θειος του, Τόνι, παραμένει αισιόδοξος ότι τον Ιανουάριο του 2024 θα κάνει τη μεγάλη επιστροφή.

“Ναι, πιστεύω ότι θα παίξει στο Australian Open”, απάντησε ο Τόνι Ναδάλ σε ερώτηση για την επιστροφή του ανιψιού του σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό Onda Cero. 

“Προφανώς ο Ράφα σκοπεύει να κάνει προσεκτικά βήματα για την επιστροφή του, κάτι που πρέπει σαφώς να κάνει. Κάθε μέρα γίνεται καλύτερος. Είναι αλήθεια ότι αυτός ήταν ένας πολύ μεγάλος τραυματισμός, αλλά είναι αυτό που είναι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.”

“Το τένις είναι άθλημα υψηλού επιπέδου. Τελικά είναι σχεδόν υποχρεωτικό να παίζεις με πόνο και να ωθείς το σώμα σου στα άκρα. Το να πιέζεις το σώμα σου στα όριά του είναι αυτό που σου δημιουργεί όλα τα προβλήματα.”

“Ο Ράφα γνωρίζει ότι η κατάσταση είναι περίπλοκη. Αν υποθέσουμε ότι καταφέρνει να παίξει στην Αυστραλία δεν θα είναι εύκολο να αγωνιστείς ξανά με ένα επιπλέον πρόβλημα. Δεν θα είναι seeded οπότε θεωρητικά θα αντιμετωπίσει παίκτη υψηλού επιπέδου νωρίς. Επομένως θα είναι δύσκολο.”

Όσο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και το ενδεχόμενο να παίξει διπλά με τον Κάρλος Αλκαράθ ο Τόνι Ναδάλ είπε: “Αν ο Ράφα είναι σε καλή κατάσταση τότε νομίζω ότι οι δυο τους θα έκαναν ένα καλό δίδυμο. Υποθέτω ότι ο Κάρλος είναι σε καλή κατάσταση οπότε θα δούμε αν υπάρχει μια πιθανότητα η Ισπανία να κερδίσει ένα χρυσό σε μονό ή διπλό.”

The post Τόνι Ναδάλ: “Πιστεύω ότι ο Ράφα θα παίξει στη Μελβούρνη” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τόνι Ναδάλ, “Πιστεύω, Ράφα, Μελβούρνη”,toni nadal, “pistevo, rafa, melvourni”