Η Πεγκούλα ξεπέρασε τις 100 νίκες τη φετινή σεζόν!

Μπορεί πέρσι, τέτοια εποχή, να έφευγε από τα WTA Finals του Τέξας με ρεκόρ 0-3, ωστόσο η Τζέσικα Πεγκούλα επέστρεψε μετά από 12 μήνες και κάνοντας 3 σερί νίκες πέρασε άνετα στα ημιτελικά της διοργάνωσης εξασφαλίζοντας μάλιστα από νωρίς το πρώτο εισιτήριο για την 4άδα. 

Εκτός όμως από αυτό η Αμερικανίδα και Νο5 του κόσμου στα μονά και Νο1 στα διπλά, με τη νίκη της τα ξημερώματα της Παρασκευής κόντρα στην Μαρία Σάκκαρη, έφτασε τις 101 νίκες τη φετινή σεζόν σε μονά, διπλά και διπλά μεικτά! 

Πιο αναλυτικά η Περγκούλα έχει

αγωνιστεί φέτος σε 133(!) αγώνες, σημειώνοντας 58 νίκες στα μονά, 35 στα διπλά και 8 στα διπλά μεικτά. Ωστόσο, ούτε η ίδια δεν είχε συνειδητοποιήσει σε πόσους αγώνες έχει παίξει τη φετινή σεζόν πληροφορία την οποία έμαθε στη συνέντευξη Τύπου. 

“Ω, Θεέ μου!”, ήταν η πρώτη της αντίδραση. “Το συμβαίνει με μένα; Σοβαρά; Αυτό είναι ψυχωτικό!”, είπε χαμογελώντας, ενώ στη συνέχεια εξήγησε τη διαφορετική εικόνα που παρουσίασε φέτος στα Finals σε σχέση με την περσινή. 

“Νομίζω ότι πέρσι όταν μπήκα στο Top-5 ένιωσα να αδειάζω από ενέργεια. Όχι πολύ, αλλά λίγο. Μπαίνει αμέσως στο μυαλό στο ότι πλέον ανήκεις πραγματικά σε αυτό το επίπεδο. Πάντα ήμουν καλή στο να κερδίζω τις παίκτριες που ήταν από κάτω μου. Αλλά τώρα πρέπει να κερδίζεις τις παίκτριες που είναι στο ίδιο επίπεδο με σένα και θεωρώ ότι δίνουμε μεγάλη έμφαση σε αυτό.”

“Φέτος απλά δεν με ένοιαζε και πολύ και με αυτό τη νοοτροπία κέρδισα περισσότερη αυτοπεποίθηση σε αυτούς τους αγώνες. Και γι’ αυτό πιστεύω ότι έκανα νίκες κόντρα στις Νο1 του κόσμου (Σαμπαλένκα Σφιόντεκ) σε μεγάλες διοργανώσεις όπως είναι αυτή εδώ, αλλά και στο Μόντρεαλ τον περασμένο Αύγουστο.”

Πλέον η Πεγκούλα περιμένει να μάθει την αντίπαλό της στα ημιτελικά του Κανκούν, η οποία αναμένεται να προκύψει σήμερα από την τελευταία ημέρα της φάσης των ομίλων στο Chtumal Group με τις Ίγκα Σφιόντεκ, Κόρι Γκοφ και Ονς Ζαμπέρ να δίνουν μάχη για τα δύο εισιτήρια στην 4άδα. 

WTA FINALS SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (+7h)

The post Η Πεγκούλα ξεπέρασε τις 100 νίκες τη φετινή σεζόν! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα