Τον Ιούνιο η απόφαση για το US Open

Ο Γενικός Διευθυντής της USTA, Μάικλ Ντόους, μίλησε στους New York Times για το ενδεχόμενο ακύρωσης του φετινού Αμερικανικού Όπεν…

O 54χρονος Αμερικανός αποκάλυψε πως κατά πάσα πιθανότητα η απόφαση για το αν θα διεξαχθεί φέτος το US Open, θα παρθεί στις αρχές του καλοκαιριού, οπότε και θα μπορούμε να μιλήσουμε με μεγαλύτερη σιγουριά για την πορεία του κορονοϊού.

Μέχρι στιγμής στις Ηνωμένες Πολιτειίες

της Αμερικής έχουν χάσει τη ζωή τους από την πανδημία περισσότεροι από 28.000 άνθρωποι, ενώ τα κρούσματα του ιού ξεπερνούν τα 637.000.

Οι ΗΠΑ είναι η χώρα που έχει επηρεαστεί περισσότερο από κάθε άλλη από τον κορονοϊό και όπως καταλαβαίνει ο καθένας, θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να διεξαχθεί το Αμερικανικό Όπεν που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 31 Αυγούστου.

Ήδη πολλοί ειδικοί έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για το γεγονός πως δεν μπορεί να γίνει η απαραίτητη προετοιμασία φέτος ώστε να φιλοξενηθεί μια απόλυτα ασφαλής διοργάνωση στη Νέα Υόρκη και έτσι οι άνθρωποι της USTA εξετάζουν την ακύρωση του τουρνουά.

“Είναι πολύ δύσκολο να πάρουμε μια απόφαση από τώρα. Τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς και με γρήγορους ρυθμούς. Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο για τις ημερομηνίες διεξαγωγής του τουρνουά, όμως καταλαβαίνει κανείς εύκολα, πως οι προετοιμασίες ξεκινούν πολύ νωρίτερα”, είπε αρχικά ο Ντόους.

Για να συνεχίσει: “Εξετάζουμε την πιθανότητα να ανακοινώσουμε την τελική μας απόφαση στις αρχές του καλοκαιριού, μέσα στον Ιούνιο. Έχουμε αυτοπεποίθηση πως θα μπορέσουμε να προλάβουμε να είμαστε έτοιμοι, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τον Ιούνιο η απόφαση για το US Open appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα