Γερμανία: Άκυρα όλα τα αθλητικά events μέχρι 31 Αυγούστου

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Γερμανικού Τύπου, η Γερμανική Κυβέρνηση αποφάσισε να ακυρώσει κάθε αθλητική δραστηριότητα μέχρι τις 31 Αυγούστου, λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Δύο μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία, το NTV και η BILD, αναφέρουν πως είναι τελεσίδικη η απόφαση της Κυβέρνησης να ακυρωθούν όλα τα event που γίνονται με κόσμο μέχρι το τέλος Καλοκαιριού και αυτό επηρεάζει και το

τένις.

ATP και WTA έχουν ανακοινώσει ότι αναστέλλουν κάθε τενιστική δραστηριότητα στα δύο επαγγελματικά tour μέχρι τις 13 Ιουλίου.

Εκείνη την εβδομάδα, είναι προγραμματισμένο το Hamburg European Open στο Αμβούργο και όπως είναι λογικό, δεν θα πραγματοποιηθεί.

Το Hamburg Open είναι χωμάτινο τουρνουά της σειράς ATP 500 και παλιότερα ανήκε στη σειρά των Masters 1000. Διεξάγεται κάθε χρόνο στο Rothenbaum Tennis Center με συνολικό χρηματικό έπαθλο που αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Το τουρνουά είχε προσελκύσει μεγάλα ονόματα και φέτος, όπως οι Ντόμινικ Τιμ, Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Φάμπιο Φονίνι, όμως φαίνεται πως πέφτει και αυτό “θύμα” του κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διοργανωτές του Hamburg Open, ψάχνουν ημερομηνίες μέσα στον Σεπτέμβριο για τη διεξαγωγή του τουρνουά.

The post Γερμανία: Άκυρα όλα τα αθλητικά events μέχρι 31 Αυγούστου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα