Τόκιο: Ο Τιάφο κόντρα στον Τσιτσιπά!

Ο Φράνσις Τιάφο δεν αντιμετώπισε σημαντικά προβλήματα στην πρεμιέρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και επικρατώντας εύκολα του Νοτιοκορεάτη Σουνού Κουόν με 6-3, 6-2 σε 70 λεπτά πέρασε στον 2ο γύρο του τουρνουά όπου θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά σε μια επανάληψη του 1ου γύρου στο Wimbledon.

Ο Αμερικανός και Νο53 του κόσμου, τελείωσε

το παιχνίδι με 12 άσους, ενώ παραχώρησε μόλις 5 πόντους στο 1ο service στοιχεία που του εξασφάλισαν σχετικά εύκολους πόντους, αλλά και το ότι το service του δεν κινδύνεψε ουσιαστικά παρά μόλις δύο φορές (0/2) κι αυτές στο 1ο set στο 5ο game

Αυτό ήταν και το hold το οποίο βοήθησε τον Αμερικανό να “εξαργυρώσει” το break που έκανε στο 4ο game (3-1), διατηρώντας το… μαξιλαράκι ασφαλείας αμέσως μετά (4-1). Μέχρι το τέλος του set ο Τιάφο απέφυγε τα πολλά λάθη (8) παίρνοντας το προβάδισμα με 1-0. 

Στο 2ο set τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο απλά για τον Αμερικανό, ο οποίος με δύο break, αλλά και δύο σχετικά εύκολα hold έφτασε στο 4-0 τελειώνοντας ουσιαστικά το θέμα πρόκρισης. 

Ο Τιάφο έχασε μόλις 4 πόντους στο service του στο set, ενώ από την άλλη εκμεταλλεύτηκε τις μισές ευκαιρίες για break (2/4) φτάνοντας σε μια εύκολη επικράτηση χωρίς να απειληθεί ούτε μια φορά το service του. 

OLYMPIC GAMES MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+6h)

Θάνος Σταθόπουλος

The post Τόκιο: Ο Τιάφο κόντρα στον Τσιτσιπά! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα