Το τεράστιο λάθος της Ασδεράκη που προκάλεσε αντιδράσεις – VIDEO

Η Ελληνίδα Εύα Ασδεράκη είναι μία εκ των κορυφαίων chair umpire, τουλάχιστον τα τελευταία δέκα χρόνια.

Έχει διαιτητεύσει αναρίθμητους αγώνες στην καριέρα της, μέχρι και τελικό Grand Slam έχοντας κερδίσει τον σεβασμό των περισσότερων στον χώρο του παγκόσμιου τένις με την ψυχραιμία της και με τις άριστες αποφάσεις της.

Ωστόσο, είχε μια πολύ άτυχη στιγμή στο φετινό Ρολάν Γκαρός στον αγώνα της Κριστίνα Μλαντένοβιτς με την Λάουρα Ζίγκεμουντ και δυστυχώς η λανθασμένη της απόφαση επηρέασε ξεκάθαρα την έκβαση της αναμέτρησης.

Όλα

έγιναν στο set point υπέρ της Μλαντένοβιτς στο 5-1 του πρώτου σετ με την μπάλα να αναπηδά ξεκάθαρα δύο φορές στο κορτ της Ζίγκεμουντ πριν η Γερμανίδα περάσει την μπάλα αλλά η Ασδεράκη έχασε την φάση και καταλόγισε τον πόντο υπέρ της.

Το 5-1 έγινε 5-7 υπέρ της Ζίγκεμουντ που πήρε τελικά και το ματς αφήνοντας την Μλαντένοβιτς (και με το δίκιο της) σε έξαλλη κατάσταση.

Oof, that was a harsh call on Mladenovic. Clearly bounces twice.

@Eurosport_RU pic.twitter.com/6ViD4jyAsb

— Matthew Willis (@MattRacquet) September 29, 2020

“Πρέπει να βάλουμε το VAR και στο τένις. Δεν γίνεται να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Δυστυχώς οι άνθρωποι κάνουν λάθη αν και δεν μπορώ να πιστέψω πώς έχασε τη συγκεκριμένη φάση η διαιτητής. Δυστυχώς, αυτή θα συνεχίσει στο Ρολάν Γκαρός ενώ εγώ όχι. Δεν περίμενα από την Ζίγκεμουντ να δείξει fair play και να πει τι έγινε. Το λάθος είναι της umpire ξεκάθαρα” ανέφερε η αδικημένη της υπόθεσης, Μλαντένοβιτς η οποία, πάντως, έχασε ακόμα έξι set points στο πρώτο σετ…

Κώστας Αϊτάκης

The post Το τεράστιο λάθος της Ασδεράκη που προκάλεσε αντιδράσεις – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα