Ασύλληπτη ανατροπή Ρούμπλεφ στο Ρολάν Γκαρός!

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ έμεινε με 0-2 και break πίσω στο τρίτο σετ κόντρα στον Σαμ Κουέρι αλλά κατάφερε να μείνει “ζωντανός” στο Ρολάν Γκαρός!

Απόδραση από το Αλκατράζ για τον Αντρέι Ρούμπλεφ!

Ο 23χρονος Ρώσος προερχόταν από τον μεγαλύτερο τίτλο της καριέρας του στο 500ρι του Αμβούργου και βρέθηκε απίστευτα κοντά σε έναν οδυνηρό αποκλεισμό από τη συνέχεια του Ρολάν Γκαρός μόλις στην πρεμιέρα του!

Ελάχιστοι θα περίμεναν ότι ο σπεσιαλίστας στις γρήγορες επιφάνειες, Σαμ Κουέρι, θα δυσκόλευε

τον Ρώσο, ωστόσο, ο έμπειρος Αμερικανός βρέθηκε σε προβάδισμα 2-0 και με break μπροστά στο τρίτο σετ πριν ο Ρούμπλεφ ενορχηστρώσει μια τρομερή ανατροπή και εντέλει κερδίσει τον αντίπαλο του με 6-7(5), 6-7(4), 7-5, 6-4, 6-3.

Τα πράγματα κυλούσαν εφιαλτικά για τον Ρώσο τενίστα που έμεινε με 5-1 πίσω στο δεύτερο αλλά κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να έχει εντέλει δύο set points για την ισοφάριση πριν κάνει τελικά ο Κουέρι το 2-0 και προηγηθεί μέχρι και στο 5-3 του τρίτου σετ όταν και σέρβιρε για το ματς!

Εκεί, ο Ρούμπλεφ άρχισε την τεράστια ανατροπή την οποία και ολοκλήρωσε μετά από τρεισήμισι ώρες μάχης ενώ περιμένει ένα πολύ επικίνδυνο ματς κόντρα στον εξαιρετικό Ισπανό χωματά, Αλεξάντερ Νταβίντοβιτς-Φοκίνα στον επόμενο γύρο.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Ασύλληπτη ανατροπή Ρούμπλεφ στο Ρολάν Γκαρός! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα