Πολύ δύσκολη νίκη για Πλίσκοβα – VIDEO

Σκούρα τα βρήκε η Καρολίνα Πλίσκοβα στην πρεμιέρα της στο Γαλλικό Όπεν καθώς η Αιγύπτια qualifier, Μάγια Σέριφ αποδείχθηκε πολύ σκληρό καρύδι για το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η 26χρονη Τσέχα, μετά από 2 ώρες και 15 λεπτά αμφίρροπης μάχης στο κεντρικό court Philippe Chatrier, κατάφερε να επικρατήσει με 6-7(9), 6-2, 6-4 της αντιπάλου της και να πάρει το εισιτήριο για το 2ο γύρο της φημισμένης διοργάνωσης.

Το Νο2 του ταμπλό, απώλεσε 8 ευκαιρίες set point στο εναρκτήριο σετ

και χρειάστηκε να ανατρέψει το σκορ για να σφραγίσει το ματς με την πρώην πρωταθλήτρια του Roland Garros, Γέλενα Οσταπένκο στο 2ο γύρο.

Η Λετονή, Νο43 στον κοσμο και κάτοχος του τίτλου το 2017, είχε σαφώς πιο εύκολο έργο απέναντι στην Μάντισον Μπρενγκλ, κερδίζοντας με 6-2, 6-1 την Αμερικανίδα.

Η Πλίσκοβα που έχει φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Roland Garros το 2017, την προηγούμενη εβδομάδα εγκατέλειψε τον τελικό της Ρώμης απέναντι στη Σιμόνα Χάλεπ, λόγω τραυματισμού.

No easy matches

No. 2 Pliskova survives a grueling encounter with Sherif 6-7(9) 6-2 6-4 to reach the second round.#RolandGarros pic.twitter.com/JTCkbkIz7G

Roland-Garros (@rolandgarros) September 29, 2020

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Πολύ δύσκολη νίκη για ΠλίσκοβαVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα