Το τένις δεν θα τελειώσει μαζί με τους Big 3

Ο Μπόρις Μπέκερ είναι πεπεισμένος ότι το τένις θα συνεχίσει να ζει μεγάλες στιγμές ακόμα και μετά το “αντίο” των Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς

Είναι γεγονός ότι εδώ και πολλά χρόνια ζούμε τη Χρυσή Εποχή του τένις, με την ταυτόχρονη παρουσία τριών από τους καλύτερους (ίσως οι καλύτεροι) τενίστες στη μακρά ιστορία του αθλήματος.

Ρότζερ Φέντερερ, Ράφαελ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς, έχουν οδηγήσει το σπορ σε άλλα επίπεδα, τόσο σε αγωνιστική όσο και σε εμπορική προσέγγιση.

Αυτό, έχει δημιουργήσει την εντύπωση πως όταν αποσυρθούν από τα courts, το τένις θα υποστεί μεγάλο πλήγμα, κάτι

με το οποίο διαφωνεί ο Μπόρις Μπέκερ.

“Οταν μια εποχή τελειώνει, νομίζουμε ότι τελειώνει και το τένις όμως η αλήθεια είναι ότι μια νέα γενιά έρχεται από πίσω. Ήμουν μέρος της εποχής μαζί με Αγκάσι και Σάμπρας. Τώρα όλοι πιστεύουν ότι το τένις θα τελειώσει μαζί με τους Φέντερερ, Ναδάλ, Τζόκοβιτς αλλά είναι βέβαιο ότι δεν θα συμβεί αυτό. Έχουμε φανταστικούς νέους παίκτες που έρχονται από πίσω και θα έχουν το δικό τους μέλλον.

Ο Ζβέρεφ είναι ένας από αυτούς, όπως φυσικά και ο Ντόμινικ Τιμ. Υπάρχουν επίσης οι Ντε Μινόρ, Σαποβάλοφ αλλά και ο Κύργιος που έχει απεριόριστες προοπτικές” είπε χαρακτηριστικά ο Ζβέρεφ που δεν αναφέρθηκε στον Στέφανο Τσιτσιπά αλλά και στην αποκάλυψη της χρονιάς, Ντανιλ Μεντβέντεφ.

The post Το τένις δεν θα τελειώσει μαζί με τους Big 3 appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα