Υπολογίζει στους Έλληνες της Αυστραλίας

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την πολύτιμη στήριξη των υποστηρικτών του στις κερκίδες των courts που αγωνίζεται

Ειναι γνωστό ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς “φτιάχνεται” από τις αντιδράσεις του κόσμου και αντλεί δύναμη και έμπνευση από τους φιλάθλους.

Η σχέση που έχει δημιουργήσει αυτά τα δύο χρόνια είναι πολύ έντονη ενώ, παρά τις όποιες αντιπάθειες από τη συμπεριφορά του ορισμένες φορές στο court, φαίνεται πως είναι πολύ εμπορικός τενίστας.

Μιλώντας για τη σχέση με τους θαυμαστές του, ο Στέφανος τη χαρακτήρισε πολύ σημαντική για τον ίδιο ενώ αναφέρθηκε και στη στήριξη που θα έχει

στις εξέδρες του Melbourne Park από τους Έλληνες της Αυστραλίας, στο Australian Open 2020.

“Τη νέα χρονιά θέλω να τα πάω καλύτερα από ότι την προηγούμενη σεζόν. Θα προσπαθήσω να παίξω το καλύτερό μου σε κάθε ματς, σε κάθε τουρνουά. Προφανώς η στήριξη του κόσμου είναι πολύ σημαντική και είναι ένα πλεονέκτημα για μένα, ειδικά στην Αυστραλία μπροστά σε τόσους Έλληνες. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να έχεις μια μεγάλη βάση από υποστηρικτές, ανθρώπους που σε αγαπάνε και σε υποστηρίζουν, σε πιστεύουν και θέλουν να κερδίζεις.

“Δεν προσποιούμαι. Έτσι είμαι. Μερικές φορές είναι δύσκολο οταν δέχεσαι πολλά μηνύματα και οι θαυμαστές περιμένουν να απαντήσεις σε όλα αλλά λατρεύω τους θαυμαστές μου και με κάνουν να αισθάνομαι σαν να είμαι ποδοσφαιρικό κλαμπ: Tsitsipas Football Club”

Ο 21χρονος Πρωταθλητής μας, αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Ντουμπάι όπου προετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική σεζόν που θα τον βρει στο Μπρισμπέιν, μαζί με τον Μιχάλη Περβολαράκη και άλλους Έλληνες τενίστες που θα πάρουν μέρος στο ATP Cup.

The post Υπολογίζει στους Έλληνες της Αυστραλίας appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα