Μάρεϊ: Ο χωρισμός των γονιών του και η παιδική του ηλικία

Ο Άντι Μάρεϊ, στο βιωματικό ντοκιμαντέρ του “Resurfacing”, αποκάλυψε μερικές πτυχές της παιδικής του ηλικίας και παραδέχθηκε πόσο επηρέασε την ζωή του ο χωρισμός των γονιών του…

Ο Βρετανός τενίστας, πέραν των δυσκολιών που πέρασε τα τελευταία χρόνια με τα προβλήματα τραυματισμών του, στο ντοκιμαντέρ που πρόσφατα μεταδόθηκε για πρώτη φορά και έχει ως κύριο θέμα τον αγώνα δρόμου που έκανε για να επιστρέψει στο κορυφαίο τενιστικό του επίπεδο, αποκάλυψε μερικές δύσκολες στιγμές των παιδικών του χρόνων.

Μέσα σε αυτές, φυσικά και ο χωρισμός των γονιών του, αλλά και η

απομάκρυνση του αδερφού του, Τζέιμι, από το σπίτι.

Αναλυτικά όσα είπε για τον χωρισμό των γονιών του:

“Στα 9 μου χρόνια, οι γονείς μου χώρισαν. Είναι μια δύσκολη στιγμή για όλα τα παιδιά, να βλέπουν και να μην καταλαβαίνουν τι συμβαίνει. Λίγους μήνες μετά, ο Τζέιμι έφυγε από το σπίτι μας.

Ήθελε να αφοσιωθεί στο τένις. Έφυγε, για να προπονηθεί και να ακολουθήσει καριέρα τενίστα. Μέχρι τότε, τα κάναμε όλα παρέα και από τη στιγμή που έφυγε, ήταν δύσκολο να αντεπεξέλθω.

Ο χωρισμός του πατέρα μου και της μητέρας μου, με επηρέασε στην ζωή μου. Έκανα πράγματα που δεν κάνουν τα περισσότερα παιδιά. Αφοσιώθηκα όμως στο τένις, προσπάθησα να μην σκέφτομαι αρνητικά για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, δούλεψα παραπάνω, θέλοντας να ξεχάσω τι συνέβαινε έξω από τα courts και κατάφερα να το πετύχω”.

The post Μάρεϊ: Ο χωρισμός των γονιών του και η παιδική του ηλικία appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα