Το ταλέντο του Αλκαράθ προκαλεί δέος στην Έβερτ

Η αναλύτρια του Eurosport Κρις Έβερτ, δήλωσε ότι αισθάνεται δέος από την ποιότητα που παρουσίασε ο Κάρλος Αλκαράθ μετά την επιστροφή από τον τραυματισμό του ενόψει του γαλλικού Όπεν.

Ο Ισπανός κυριάρχησε του Ντανιίλ Μεντβέντεφ νικώντας με 6-3 6-2 στον τελικό του Indian Wells επιστρέφοντας και στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

“Δεν ξέρω πως μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο”, είπε η Αμερικανίδα. “Η ομορφιά του παιχνιδιού του είναι ότι δεν έχει αδυναμίες και δεν αφήνει ελπίδα

στους αντιπάλους του εκτός κι αν βρίσκεται σε μία άσχημη ημέρα. Όλοι οι άλλοι κορυφαίοι παίκτες στο παρελθόν, ήταν λαμπροί, αλλά πάντα ένιωθες ότι είχαν κάποια αδυναμία στο παιχνίδι τους. Ο Κάρλος, ο τρόπος που αμύνεται, ο τρόπος που επιτίθεται, κανείς άλλος δεν μπορεί να έχει αυτά τα δύο στοιχεία τόσο καλά όσο εκείνος. Νομίζω ότι με διαφορά διαθέτει την καλύτερη κίνηση στο ATP Tour, έχει επίσης το πνευματικό στοιχείο, την αυτοπεποίθηση, πιστεύει ότι πρέπει να νικάει πάντα, δείχνοντας πάθος και χαρά κάθε φορά που χτυπάει μία μπάλα”.

The post Το ταλέντο του Αλκαράθ προκαλεί δέος στην Έβερτ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλκαράθ, Έβερτ,alkarath, evert