ATP Finals: “Αέρας” στα ημιτελικά ο Ζβέρεφ (vids)

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Χούμπερτ Χουρκάτς με τον Γερμανό να επικρατεί με 6-2, 6-4 μέσα σε 64 λεπτά εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά των τελικών της ΑΤΡ για 3η φορά στην καριέρα του. 

Ο Γερμανός συμπλήρωσε την αναμέτρηση για το Red Group βρίσκοντας 11 άσους (κανένα διπλό λάθος), παραχωρώντας παράλληλα μόλις 5 πόντους στο 1ο σερβίς (33/37), ενώ δεν αντιμετώπισε ούτε ένα break-point από τον Πολωνό ο οποίος δεν μπορούσε να βρει

λύσεις στο εξαιρετικό σερβίς του αντίπαλου του.

Πριν συμπληρωθούν 10 λεπτά αγώνα, ο Ζβέρεφ είχε πάρει προβάδισμα ήδη με 4-0(!) έχοντας κερδίσει τους 16 από τους συνολικά 18 πόντους! Από εκεί και πέρα ο Γερμανός, ο οποίος έχασε μόλις 2 πόντους στο σερβίς του στο 1ο set, το κατέκτησε με 6-2 μετά από 26 λεπτά κάνοντας το 1-0.

Fast start!@AlexZverev wins a speedy first set 6-2 against Hurkacz#NittoATPFinals pic.twitter.com/HamvelSOpS

Tennis TV (@TennisTV) November 18, 2021

Το μόνο που κατάφερε ο Χουρκάτς στο 2ο set ήταν απλά να προσπαθήσει να κρατήσει το σερβίς του. Αυτό το έκανε μέχρι το 9ο game, με τον Ζβέρεφ να βρίσκει break σε ένα καθοριστικό σημείο (5-4), αν και στο αμέσως προηγούμενο service-game του Πολωνού ο Γερμανός είχε χάσει την ευκαιρία για break (30/40).

Στο 10o game ο Χουρκάτς προηγήθηκε με 0/30, ωστόσο ο Ζβέρεφ στηριζόμενος στο εξαιρετικό του σερβίς κατάφερε να κλείσει το παιχνίδι, να φτάσει στην 57η νίκη τη φετινή σεζόν, επιστρέφοντας παράλληλα στα ημιτελικά του ATP Finals, μετά από το 2019, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

On to the semis!

The moment @AlexZverev defeated Hurkacz to secure his place in the final four#NittoATPFinals pic.twitter.com/5Wv9hdvtYZ

Tennis TV (@TennisTV) November 18, 2021

Αυτό σημαίνει ότι το βραδινό παιχνίδι του Γιάνικ Σίνερ με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ αποκτά χαρακτήρα γοήτρου καθώς ο Ρώσος και κάτοχος του τίτλου έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στην 4άδα.

ATP FINALS 2021 SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW l OOP (-1h)

Θάνος Σταθόπουλος

The post ATP Finals: “Αέρας” στα ημιτελικά ο Ζβέρεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα