Το σήκωσε στο Βερολίνο η Ζαμπέρ (vids)

Η Ονς Ζαμπέρ κατέκτησε τον 3ο WTA τίτλο της καριέρας της και 2ο στο γρασίδι, κερδίζοντας τη Μπελίντα Μπέντσιτς στον τελικό του Bett1 Open, το απόγευμα της Κυριακής (19/6).

Η Τυνήσια, είδε την αντίπαλό της να εγκαταλείπει στις αρχές του 2ου set, εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού στον αριστερό αστράγαλο και στέφθηκε πρωταθλήτρια στο 500άρι τουρνουά του Βερολίνου.

Μετά από 51 λεπτά αγώνα, ο τελικός ολοκληρώθηκε άδοξα, με το σκορ στο 6-3, 2-1 υπέρ της Ζαμπέρ

και τη Νο17 τενίστρια του κόσμου να μη μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της, για την πικρή εξέλιξη που είχε η αναμέτρηση, στον 2ο συνεχόμενο τελικό της στο Βερολίνο.

An unfortunate end for @BelindaBencic who has been forced to retire due to injury ‍

Final match score 6-3, 2-1 ret. for Jabeur.#bett1open pic.twitter.com/VAHpmWAoOZ

wta (@WTA) June 19, 2022

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, η Μπέντσιτς δεν κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο στην πρωτεύουσα της Γερμανίας και αποχώρησε απογοητευμένη από το τουρνουά.

Από την πλευρά της, η Νο1 του ταμπλό και Νο4 τενίστρια του κόσμου, Ζαμπέρ, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της μέσα στο 2022, έφτασε τις 22 νίκες στα 26 ματς που έχει δώσει από την έναρξη της χωμάτινης περιόδου κι έπειτα, ξεκινώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την προετοιμασία της ενόψει Wimbledon (27/6 – 10/7).

Η 27χρονη, την ερχόμενη Δευτέρα (20/6) θα κερδίσει μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη της WTA και θα βελτιώσει το ρεκόρ καριέρας της, ανεβαίνοντας στο Νο3 του πίνακα. Πίσω, μόνο, από τις Ίγκα Σφιόντεκ και Ανέτ Κόνταβεϊτ.

Μάλιστα, έκλεψε τις εντυπώσεις και για τη συμπεριφορά της αμέσως μετά την εγκατάλειψη της Μπέντσιτς στο μεταξύ τους τελικό. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε το γιατί:

Sportsmanship at its finest @Ons_Jabeur steps in to help @BelindaBencic #bett1open pic.twitter.com/nsy4NoJi1P

wta (@WTA) June 19, 2022

ΒΕΤΤ1OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Το σήκωσε στο Βερολίνο η Ζαμπέρ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα