Πανελλήνιο: Πρωταθλήτρια ξανά η Μτσεντλίτζε

Η Ελένη Μτσεντλίτζε από την Αθλητική Ομάδα Αντισφαίρισης “Ίφιτος”, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, έγινε Πρωταθλήτρια Ελλάδας για 2η φορά στην καριέρα της.

Η 21χρονη, κέρδισε στον τελικό της Κυριακής (19/6) τη Νο1 του ταμπλό, Δήμητρα Παύλου, από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών και στέφθηκε πρωταθλήτρια στο μονό γυναικών

του φετινού Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Μετά από δυο δύσκολα χρόνια, που ταλαιπωρήθηκε από προβλήματα τραυματισμών, η Μτσεντλίτζε κατέκτησε το Πανελλήνιο για 2η φορά και 1η μετά το 2018, επικρατώντας στον τελικό με 6-2, 6-2.

Εξαιρετική εμφάνιση για τη νικήτρια, που στην πορεία της στη διοργάνωση, έχασε μόλις ένα set (από την Εμμανουέλα Αντωνάκη στα προημιτελικά), αν και χρειάστηκε από νωρίς να παίξει με seeded τενίστριες.

Από την άλλη πλευρά, η Παύλου, που στον τελικό δεν κατάφερε να δείξει το καλό πρόσωπο που μας είχε συνηθίσει φέτος, γνώρισε τη 2η συνεχόμενη ήττα της σε τελικό Πανελληνίου, μετά από την περυσινή από τη Μιχαέλα Λάκη και για ακόμη μια χρονιά έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό.

Η Νο14 του ταμπλό, Ελένη Κοροκοζίδη (ΟΑ Βούλας) κέρδισε το μικρό τελικό κόντρα στη Νο11 του ταμπλό, Αθηνά Πήττα (ΟΑ Φοίβος Λάρισας), με 6-3, 6-2 και κατέκτησε την 3η θέση.

ΤΑΜΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ l ΤΑΜΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ l ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Πανελλήνιο: Πρωταθλήτρια ξανά η Μτσεντλίτζε appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα