Σφιόντεκ: “Η πίεση ήταν μεγάλη, γι’ αυτό είμαι χαρούμενη” (vid)

19:17 4/6/2022 - Πηγή: Tennis24

Η πρωταθλήτρια του Roland Garros 2022, Ίγκα Σφιόντεκ, στην ομιλία της μετά την κατάκτηση του τίτλου στο Παρίσι, αναφέρθηκε στην πίεση που είχε στις πλάτες της στο φετινό τουρνουά, ενώ έδωσε πολλά συγχαρητήρια στην φιναλίστ, Κόκο Γκοφ, για την εξαιρετική πορεία που είχε τις τελευταίες δυο εβδομάδες.

Η 21χρονη Πολωνή, δεν παρέλειψε να στείλει το καθιερωμένο, πλέον, μήνυμά της στην Ουκρανία, που δοκιμάζεται από τις ρωσικές θηριωδίες.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Πριν, είπα στην Κόκο

να προσπαθήσει να μην κλάψει και τώρα κλαίω εγώ. Αρχικά, θέλω να συγχαρώ εσένα, Κόκο, γιατί κάνεις φοβερή δουλειά και βελτιώνεσαι κάθε μήνα.

Όταν ήμουν στην ηλικία σου, ήταν η 1η μου χρονιά στο Tour και δεν ήξερα πραγματικά τι έκανα. Εσύ είσαι εδώ σήμερα και είμαι σίγουρη πως στο μέλλον θα κατακτήσεις αυτόν τον τίτλο.

Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου. Χωρίς εσάς, δεν θα ήμουν εδώ σήμερα. Είμαι πολύ χαρούμενη που κάθε κομμάτι μας, έχει ενωθεί και μπορούμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε με τον σωστό τρόπο. Εγώ δουλεύω σκληρά, εσείς δουλεύετε σκληρά και είμαι χαρούμενη, γιατί αξίζουμε να είμαστε σήμερα εδώ.

Ευχαριστώ τον μπαμπά μου, γιατί δεν θα ήμουν στον κόσμο χωρίς αυτόν. Ευχαριστώ για όλα. Ευχαριστώ την αδερφή μου, που είναι στο σπίτι και κάθε άνθρωπο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο box μου, γιατί δουλέψαμε πολύ για να φτάσουμε εδώ.

Δυο χρόνια πριν, όταν κατέκτησα για 1η φορά αυτόν τον τίτλο, δεν το φανταζόμουνα ότι μπορούσα να τα καταφέρω. Ήταν κάτι απίστευτο. Αυτή τη φορά, κατάλαβα ότι όλη η σκληρή δουλειά μου, έπιασε τόπο. Η πίεση ήταν μεγάλη, αλλά τα κατάφερα. Σας ευχαριστώ όλους εσάς με τις πολωνικές σημαίες σήμερα στις κερκίδες. Μου δίνεται δύναμη.

Ευχαριστώ τη Διευθύντρια του τουρνουά και την Ομοσπονδία της Γαλλίας για όλη τη δουλειά που έκαναν για το τουρνουά. Είναι πολύ όμορφο κάθε φορά που παίζω εδώ. Ευχαριστώ τους χορηγούς μου.

Στο τέλος, θέλω να πω κάτι στην Ουκρανία: ‘Μείνε δυνατή, ο πλανήτης είναι ακόμη εδώ’. Στην 1η μου ομιλία φέτος, που είχα αναφερθεί στην Ουκρανία, είχα σκεφτεί πως όταν χρειαστεί να βρεθώ ξανά σε απονομή, η κατάσταση θα είναι καλύτερη. Το ελπίζω και για την επόμενη φορά.

Τα λέμε του χρόνου παιδιά”.

ROLAND GARROS MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Σφιόντεκ: “Η πίεση ήταν μεγάλη, γι’ αυτό είμαι χαρούμενη” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα