Εκτός δράσης για 2-3 μήνες ο Ζβέρεφ

20:45 4/6/2022 - Πηγή: Tennis24

Αρκετά σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Αλεξάντερ Ζβέρεφ, με τον Γερμανό να ανακοινώνει μέσω social media το απόγευμα του Σαββάτου (4/6), πως έχει υποστεί ρήξη αρκετών πλευρικών συνδέσμων στο δεξί του πόδι.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, και πριν ο 25χρονος προχωρήσει σε πιο πολλές εξετάσεις, ώστε να μάθει το ακριβές μέγεθος της ζημιάς, ο Ζβέρεφ αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για διάστημα μεγαλύτερο από δυο μήνες.

Αυτό σημαίνει,

ότι θα χάσει το Wimbledon, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να επιστρέψει πριν το US Open, που είναι προγραμματισμένο για τα τέλη Αυγούστου.

Αναλυτικά όσα έγραψε o Σάσα:

“Γεια σας παιδιά. Είμαι στο δρόμο της επιστροφής στο σπίτι μου. Με βάση τις πρώτες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκα, φαίνεται πως έχω υποστεί ρήξη αρκετών πλευρικών συνδέσμων στο δεξί μου πόδι.

Την Δευτέρα θα ταξιδέψω στη Γερμανία για νέες εξετάσεις και για να καθοριστεί ο καλύτερος και γρηγορότερος τρόπος αποθεραπείας μου.

Θέλω να ευχαριστήσω άπαντες, σε όλο τον κόσμο, για τα όμορφα μηνύματα που έχω λάβει από χθες. Η υποστήριξή σας, σημαίνει πολλά για εμένα αυτή τη στιγμή”.

Η ανάρτηση του Γερμανού:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexander Zverev (@alexzverev123)

The post Εκτός δράσης για 2-3 μήνες ο Ζβέρεφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα