Το παλεύει μέχρι τέλους ο Μάρεϊ!

20:18 5/3/2019 - Πηγή: Tennis24
Η μητέρα του Άντι Μάρεϊ, Τζούντι, έδωσε νέες πληροφορίες για την τωρινή ψυχολογική κατάσταση του γιου της και τα νέα είναι ευχάριστα!

Δεν γνωρίζουμε, σίγουρα, για το αν θα επιστρέψει στην ενεργό δράση, σε τι κατάσταση και για πόσο καιρό, γνωρίζουμε όμως ότι το παλεύει μέχρι εκεί που δεν πάει!

Ο Άντι Μάρεϊ, σε μια συγκινητική συνέντευξη τύπου πριν από την έναρξη

του φετινού Αυστραλιανού Όπεν, προανήγγειλε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση κάπου μέσα στο 2019 καθώς οι πόνοι στον δεξιό γοφό του παραμένουν ανυπόφοροι.

Ο 31χρονος τενίστας δήλωνε τότε ότι είχε ήδη κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι του, τόσο ιατρικά όσο και φυσιοθεραπευτικά για να είναι και πάλι σε ικανοποιητικό επίπεδο, ωστόσο, μετά τη Μελβούρνη και τη δύναμη που πήρε από γνωστούς και αγνώστους να ψάξει το θέμα του γοφού ακόμα περισσότερο, αποφάσισε τελικά να υποβληθεί σε ακόμα μία επέμβαση!

Έκτοτε, δεν έχουμε κάποιο νέο για τον Muzza με τη μητέρα του, όμως, Τζούντι, να παραμένει αισιόδοξη βασίζοντας τις ελπίδες της στη μαχητική ψυχή του γιου της.

“Είναι σε πολύ καλή φάση πνευματικά και όλοι προσευχόμαστε τα πράγματα να πάνε καλά. Τα πάει πολύ καλά! Αν κάποιος μπορεί να επανέλθει από αυτό, αυτός είναι ο Άντι γιατί θα δώσει το σώμα και την ψυχή του για αυτό!”.

“Οι οικείοι του γνωρίζουμε πολύ καλά τι έχει περάσει σε ψυχολογικό επίπεδο αλλά και τον πόνο που έχει αναγκαστεί να αντέξει. Του αξίζει να πάνε τώρα όλα καλά!” καταλήγει αισιόδοξα η έμπειρη προπονήτρια.

Ελπίζουμε να τον δούμε σύντομα στα κορτ και χωρίς πόνους!

Κώστας Αϊτάκης

The post Το παλεύει μέχρι τέλους ο Μάρεϊ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα