Οδεύει προς Ελλάδα η διοργάνωση του Davis Cup!

18:15 5/3/2019 - Πηγή: Tennis24
Σύμφωνα με πληροφορίες του Tennis24, στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Tatoi Club θα διεξαχθεί η διοργάνωση του Davis Cup, στο Group III όπου αγωνίζεται η Εθνική μας ομάδα…

Το Tennis24 μίλησε με την ITF, και όπως προκύπτει λίγες ώρες πριν την συνεδρίαση της Επιτροπής

του Davis Cup στο Λονδίνο, η διεθνής Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, αναμένεται να δώσει την διοργάνωση στην χώρα μας για πρώτη φορά στα χρονικά.

Όπως έγινε γνωστό πριν μερικές ημέρες, η ΕΦΟΑ απέστειλε αίτημα να διοργανώσει στις εγκαταστάσεις του Tatoi Club την διοργάνωση για το Group III της Ευρωαφρικανικής ζώνης, και η ITF είναι σύμφωνη σε αυτό.

Η Ελλάδα βρίσκεται στο Group με τα Σκόπια, την Εσθονία, την Λετονία, το Λουξεμβούργο, το Μονακό, το Μαυροβούνιο και την Πολωνία. Ο θεσμός θα λάβει χώρα την εβδομάδα 9-15 Σεπτεμβρίου.

Η τελική απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί την Τετάρτη, όμως όπως όλα δείχνουν, μετά την διοργάνωση του Fed Cup το 2018 στην χώρα μας, οι εγκαταστάσεις του Tatoi Club θα έχουν την τιμή να φιλοξενήσουν και αυτήν του Davis Cup.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το ελληνικό κοινό θα έχει την δυνατότητα, αν τελειώσει θετικά η υπόθεση για την πατρίδα μας, να δει από κοντά και τον Στέφανο Τσιτσιπά που θα βρίσκεται στο ρόστερ της Εθνικής μας εκείνη την εβδομάδα.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Οδεύει προς Ελλάδα η διοργάνωση του Davis Cup! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα