Το παλεύει για Μαϊάμι ο Μάρεϊ

17:09 5/3/2020 - Πηγή: Tennis24
Ο Άντι Μάρεϊ σε νέες του δηλώσεις τόνισε πως είναι αισιόδοξος ότι θα καταφέρει να αγωνιστεί κανονικά στο Miami Open που βρίσκεται προ των πυλών…

Ο Βρετανός τενίστας, πρώην Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, έχει να αγωνιστεί σε επίσημο τουρνουά από τους τελικούς του Davis Cup τον Νοέμβριο του 2019, όμως δηλώνει αισιόδοξος πως μέσα στον Μάρτιο θα επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Μπορεί οι φήμες να

τον θέλουν έτοιμο να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για ακόμη μια επέμβαση στο ισχίο του, όμως ο Μάρεϊ μιλώντας στο Amazon Prime Video, τόνισε χαρακτηριστικά:

“Προπονούμαι καθημερινά και προσπαθώ να είμαι έτοιμος για να αγωνιστώ στο Miami Open. Η αποθεραπεία μου πηγαίνει εξαιρετικά τον τελευταίο καιρό και όλοι οι μυς μου γύρω από το ισχίο μου, λειτουργούν καλά. 

Τους τελευταίους τρεις μήνες έχω κάνει δυο 40λεπτες, απαιτητικές προπονήσεις στο court, γιατί χρειάζομαι ρυθμό. Αντεπεξήλθα μια χαρά στα χτυπήματα και στα ράλι μου. Έχω στο πρόγραμμα να αγωνιστώ κανονικά στο Μαϊάμι”.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάρεϊ αν θέλει να παίξει στο Μαϊάμι, θα πρέπει να του χορηγηθεί Wild Card από τους διοργανωτές. Το τουρνουά ξεκινάει στις 25 του μήνα και η κλεψύδρα αδειάζει σιγά-σιγά. Θα προλάβει άραγε ;

Όπως και να έχει, το μόνο σίγουρο είναι ότι βαδίζει στον σωστό δρόμο, κι ακόμη κι αν δεν τον δούμε στο Μαϊάμι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δώσει το παρών στη χωμάτινη περίοδο από την αρχή της.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Το παλεύει για Μαϊάμι ο Μάρεϊ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα