Η πρόβλεψη του Φερέρο για τα περισσότερα Grand Slam

16:06 5/3/2020 - Πηγή: Tennis24
Ο Χουάν Κάρλος Φερέρο τοποθετήθηκε στο θέμα για το ποιος από τους μεγάλους τρεις θα τελειώσει την καριέρα του με τα περισσότερα Majors

Η ηλικία αλλά και η επιφάνεια διεξαγωγής των τεσσάρων Grand Slam, θα παίξουν τον σημαντικότερο ρόλο στη μάχη των Φέντερερ, Ναδάλ, Τζόκοβιτς να ολοκληρώσουν την καριέρα τους έχοντας στη συλλογή τους τα περισσότερα τρόπαια Grand Slam.

Ο 40χρονος Ισπανός, πρώην Νο1 και πρωταθλητής του Γαλλικού Όπεν το 2003, είναι μόλις ενάμιση χρόνο μεγαλύτερος από τον Ρότζερ Φέντερερ και η διαφορά ηλικίας του

Ελβετού με τους άλλους δύο ανταγωνιστές του, θα επηρεάσει αυτή τη μάχη.

Σύμφωνα με τον Φερέρ, τόσο ο Τζόκοβιτς όσο και ο Ναδάλ που είναι 5 και 6 χρόνια νεοτεροι, αντίστοιχα, από τον Φέντερερ, θα ξεπεράσουν τον μαέστρο σε κατακτήσεις Grand Slam.

Όσον αφορά τη κόντρα Τζόκοβιτς-Ναδάλ, ο Ισπανός βλέπει τον Νόλε να έχει το πάνω χέρι, παρ’ότι υπολείπεται με δύο Grand Slam του Ράφα και αυτό γιατί ο συμπατριώτης του έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα μόνο στο χώμα του Γαλλικού Όπεν ενώ στα υπόλοιπα τρία Majors, ο Σέρβος έχει το πάνω χέρι.

“Πραγματικά πιστεύω ότι και οι δύο (Τζόκοβιτς, Ναδάλ) έχουν τη δυνατότητα να ξεπεράσουν τον Φέντερερ. Όμως, λόγω της ηλικίας και των τύπων επιφανειών των Grand Slam, ο Νόβακ θα κερδίσει τα περισσότερα απ’όλους” δήλωσε χαρακτηριστικά το “κουνούπι”.

Ο Φερέρο εμφανίστηκε αισιόδοξος και για τη νέα γενιά τενιστών, αν και πιστεύει ότι οι Big Three έχουν λίγα, ακόμη, χρόνια κυριαρχίας στο tour.

“Οι νεαρότεροι παίκτες πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο και γίνονται πιο δυνατοί, όμως Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς θα συνεχίσουν τα επιτυχημένα αποτελέσματα για μερικά χρόνια ακόμα” πρόσθεσε.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Ντόμινικ Τιμ είναι οι επικρατέστεροι, σύμφωνα με τον Φερέρερο, να κατακτήσουν Grand Slam τίτλο στις επόμενες διοργανώσεις.

“Τον τελευταίο χρόνο, από το Top10, μόνο ο Τιμ και ο Τσιτσιπάς κατάφεραν να κερδίσουν κάποιον από τους Big Three στα Grand Slams οπότε διαλέγω έναν από τους δύο για μελλοντικό πρωταθλητή” είπε.

The post Η πρόβλεψη του Φερέρο για τα περισσότερα Grand Slam appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα