Call of Duty: Black Ops 4 Τι συμβαίνει με το επερχόμενο DLC και τα Easter Eggs

Ακυρώθηκε ολόκληρο mode.

Το Σαββατοκύριακο αυτό φαίνεται πως διέρρευσαν αρκετές πληροφορίες τόσο για το επερχόμενο DLC του Black Ops 4, όσο και για τα μυστήρια Easter Eggs. Οι διαρροές όμως δεν σταμάτησαν εκεί...

Σύμφωνα με το Eurogamer κάποιος ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι πρόσφατα απολυμένος quality tester της Treyarch ανέβασε στο λογαριασμό since-deleted CallofNobodyCares

account στο Reddit μυστικές πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι.

Ο χρήστης CadzTrikz έκανε repost όλες τις πληροφορίες και οι παίκτες φαίνεται να επιβεβαίωσαν ότι τα Easter Egg solutions ήταν αληθινά.

Προσοχή πιθανά spoilers.

Σύμφωνα λοιπόν με τις διαρροές, το πρώτο DLC θα είναι prequel του παιχνιδιού και θα αφορά τέσσερις νέους χαρακτήρες. Αυτοί θα πρέπει να αντιμετωπίσουν πλάσματα που ανήκουν στη σφαίρα του παραφυσικού: από ζόμπι, φαντάσματα, λυκάνθρωπους μέχρι και βαμπίρ. Το DLC θα έχει πάρα πολλά secret chambers ενώ θα διαθέτει ένα αναβαθμισμένο γερμανικό "wonder weapon" βασισμένο στο Ray Gun του Black Ops 4.

Εκτός από το συγκεκριμένο DLC pack, όλα τα υπόλοιπα φαίνεται να διαθέτουν και ένα Zombie map. Η Treyarch επίσης σχεδιάζει να προσθέσει Ζόμπι στο Nuketown μαζί με καινούριους χάρτες οι οποίοι θα ακολουθούν το Aether storyline. Μια λειτουργία 4v4 ήταν μάλιστα σχεδιασμένη για το Zombies, αλλά το πιο πιθανό είναι να ακυρωθεί.

Πολλά δείχνουν, πως δεν είναι η μόνη η οποία ίσως ακυρωθεί. Από τα μέσα του 2017, η Treyarch υποτίθεται ότι θα δούλευε σε ένα καινούριο 2v2 mode, στο οποίο οι παίκτες έπρεπε να συνεργαστούν προκειμένου να ολοκληρώσουν πρώτοι ένα mission. Το σχέδιο όμως φαίνεται τελικά να εγκαταλείφθηκε, αφού η Treyarch αποφάσισε να επικεντρωθεί στη δημιουργία περισσότερων multiplayer maps.

Σχετικά τώρα με τα Easter eggs, ο ίδιος λογαριασμός φαίνεται να μας έδωσε αρκετά tips. Μεταξύ αυτών ήταν φυσικά και το πως θα μπορέσουμε να ξεκλειδώσουμε το Viking Funeral Easter Egg στο IX mission το οποίο θα μας δώσει ένα random power-up και φυσικά, ένα rock performance.

Μάθαμε επίσης πώς να κάνουμε upgrade το Golden Spork σε Sporkknife μαζεύοντας stones τα οποία θα πρέπει να τοποθετήσουμε σε ειδικά σημεία κατά τη διάρκεια του Blood of the Dead. Εκτός όμως από αυτά, διέρρευσαν και solutions για το Engine Room του Voyage of Despair.

Νωρίτερα μέσα στο μήνα,η Treyarch πρόσθεσε ένα νέο boss, ενώ ταυτόχρονα κυκλοφόρησε ένα companion app για το παιχνίδι, ωστόσο πολλοί φαίνεται να μην είναι ευχαριστημένοι με τα microtransactions.

Ο Άλεξ, όταν δεν κυνηγάει templars ή δεν περνάει τα βράδια του στο Gotham, γράφει στο IGN. Μπορείτε να τον βρείτε σε facebook και instagram. IGN GreeceΚυκλοφόρησε το Companion App του Call Of Duty: Black Ops 4Ένα αναπάντεχο ban στο Call of Duty: Black Ops 4Αποκαλύφθηκε το πιο πολυαναμενόμενο παιχνίδι του 2018

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα