Μάθαμε ποιο μήνα ξεκινά το τέλος του Game of Thrones

#ForTheThrone.

Το HBO αποκάλυψε τον μήνα επιστροφή του "Game of Thrones" για τελευταία φορά - τον Απρίλιο του 2019.

Το HBO δημοσίευσε ένα teaser για την τελευταία σεζόν με το κείμενο "Κάθε πόλεμος. Κάθε προδοσία. Κάθε ρίσκο. Κάθε μάχη. Κάθε θυσία. Κάθε θάνατος. Όλα #ΓιαΤονΘρόνο".

Αν και δεν υπάρχει νέο υλικό από την όγδοη σεζόν, το trailer τελειώνει με την αποκάλυψη της ημερομηνίας που θα δώσει τέλος στην δημοφιλή σειρά του HBO.

Νωρίτερα

μέσα στην χρονιά, το HBO είχε πει ότι το "Game of Thrones" θα έκανε πρεμιέρα στο πρώτο μισό του 2019 και νωρίτερα αυτόν τον μήνα είχε δημοσιεύσει και την πρώτη φωτογραφία.

Η Maisie Williams, που τελείωσε τα γυρίσματα τον Ιούλιο, είχε πει ότι αυτός θα ήταν ο μήνας επιστροφής τους show, αλλά αργότερα δήλωσε ότι το σχόλιο της ήταν "τελείως λάθος και είχε παρθεί από συνέντευξη της" που είχε κάνει παλιότερα.

Αν και το "Game of Thrones" τελειώνει το 2019, αυτή δεν θα είναι η τελευταία επίσκεψη μας στον κόσμο του George R.R.Martin καθώς ετοιμάζεται prequel σειρά με πρωταγωνίστρια την Naomi Watts.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΑπό το Winterfell ξεκινάει το τέλος του Game of ThronesΗ Sophie Turner μίλησε για το τελευταίο αντίο στη Sansa StarkΤαξιδέψτε στον κόσμο του Game of Thrones στην Ιρλανδία

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα