Το marketing έσωσε την Σαράποβα!

Ο ατζέντης της Μαρία Σαράποβα, Μαξ Άιζενμπαντ, παραδέχτηκε πως η ενασχόληση της Ρωσίδας τενίστριας με τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες την βοήθησε πνευματικά την περίοδο που ήταν τιμωρημένη και μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Το brandname που έχει “χτίσει” η Ρωσίδα τενίστρια από τα εφηβικά της χρόνια είναι τεράστιο και, αν και δέχτηκε γερό “πλήγμα” από την υπόθεση ντόπινγκ του 2016, τελικά την άφησε “άθικτη”.

Ο ατζέντης της Μάσα, Μαξ Άιζενμπαντ,

ήταν κοντά της τους 15 δύσκολους μήνες της περιόδου 2016-2017 όταν και η Σαράποβα έμεινε μακριά από το γυναικείο τουρ σαν απότοκο της τιμωρίας της για χρήση απαγορευμένης ουσίας και θεωρεί ότι η ενασχόλησή της με τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες την βοήθησε πάρα πολύ ώστε να παραμείνει σε πνευματική ισορροπία.

“Δεν ήταν σε καμία περίπτωση μια καλή περίοδος αλλά δεν έκατσε με “σταυρωμένα χέρια”. Και το γεγονός ότι είχε “χτίσει” ένα τόσο δυνατό brand την βοήθησε να ξεπεράσει μια “θύελλα” που πολλοί άλλοι αθλητές θα είχαν απλά καταρρεύσει” ανέφερε.

“Η Μαρία δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να παρατήσει τα project της. Μείναμε πιστοί στο σχέδιο μας, είχε θετικές φωνές δίπλα της και δεν έχασε τη σχέση της με το κοινό” κατέληξε ο Άιζενμπαντ.

Κώστας Αϊτάκης

The post Το marketing έσωσε την Σαράποβα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα