Το φοβερό ξέσπασμα του Μεντβέντεφ στον διαιτητή (vid)

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, με αφορμή τις συνεχόμενες (σύμφωνα με τον ίδιο) οδηγίες που έδινε ο Απόστολος Τσιτσιπάς στον Στέφανο, κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιτελικού στη Μελβούρνη, ξέσπασε στον chair umpire της αναμέτρησης, μόλις δέχθηκε break από τον Έλληνα τενίστα στο 2ο set (4-5).

Λίγες στιγμές πριν σερβίρει για το 1-1 ο Τσιτσιπάς, ο Ρώσος, Νο2 τενίστας στον κόσμο, απευθύνθηκε στον διαιτητή, Ζαούμ Καμπιστόλ και άρχισε να τον… βρίζει, αφού ο Ισπανός του έδωσε πρώτα warning.

“Αδερφέ, είσαι τρελός ; Για ποιον λόγο ;

Εγώ δέχθηκα warning για το τίποτα και ο πατέρας του μπορεί να μιλάει σε κάθε πόντο ; Είσαι βλάκας ; Ο πατέρας του μπορεί να μιλάει σε κάθε πόντο ; Απάντησε στην ερώτησή μου.

Θεέ μου είσαι τόσο κακός. Πώς γίνεται να είσαι τόσο κακός σε έναν ημιτελικό Grand Slam ; Κοίταξέ με, και δώσ’ του coaching violation. Ο πατέρας του μιλάει σε κάθε πόντο”, είπε ο Μεντβέντεφ… τρελαμένος.

Μόλις έχασε το set, λίγο αργότερα, ο Μεντβέντεφ απευθύνθηκε ξανά στον Καμπιστόλ, λέγοντάς του: “Την επόμενη φορά που θα μιλήσει ο πατέρας του, πρέπει να του δώσεις coaching violation, γιατί μιλάνε συνέχεια. Αν δεν το κάνεις, τότε είσαι… γατάκι”.

Δείτε το βίντεο του ξεσπάσματος:

AO MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Το φοβερό ξέσπασμα του Μεντβέντεφ στον διαιτητή (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα