Το ‘χει πάρει προσωπικά!

Η Σερίνα Γουίλιαμς θα αγωνιστεί στο Rogers Cup με wild card

Λίγες ημέρες μετά την οδυνηρή ήττα από την Αντζέλικα Κέρμπερ στον τελικό του Wimbledon, η Σερίνα Γουίλιαμς δείχνει την αποφασιστικότητά της, επιβεβαιώνοντας τη συμμετοχή της στο πρώτο μεγάλο τουρνουά προετοιμασίας για το US Open,

στο Μόντρεαλ, μέσω wild card των διοργανωτών.

H 36χρονη Αμερικανίδα θα αγωνιστεί στο Rogers Cup 6-12 Αυγούστου, θέλοντας να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για το τελευταίο Major της σεζόν που ξεκινάει στις 27 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη.

“Μετά την επίσημη entry list που ανακοινώθηκε πριν μερικές εβδομάδες, η Σερίνα ήταν η μοναδική top τενίστρια που έλειπε από το ονειρικό field. Η Σερίνα εντυπωσίασε τους πάντες με την γρήγορη επιστροφή της στο κορυφαίο επίπεδο. Πάντα ήταν μαχήτρια και το αποδεικνύει για ακόμη μια φορά” είπε ο διευθυντής των αγώνων, Ευγενί Λαπιερέ.

Το πρώην Νο1 και νυν Νο27 της παγκόσμιας κατάταξης, επέστρεψε στο Indian Wells μετά τη γέννηση της κόρης της, όμως τα ολοκληρωτικά σημάδια επιστροφής στο κορυφαίο επίπεδο τα έδειξε στο Wimbledon όπου έφτασε μέχρι τον τελικό.

Η Γουίλιαμς έχει κατακτήσει τρεις φορές το Rogers Cup (2001, 2011, 2013) και επιστρέφει για πρώτη φορά στη διοργάνωση μετά το 2014.

The post Το ‘χει πάρει προσωπικά! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα