Επιστροφή με ήττα για Αλμάγρο

Στην πρώτη του φετινή συμμετοχή σε βασικό ταμπλό τουρνουά της ATP, ο Νίκολας Αλμάγρο έδωσε μεγάλη μάχη αλλά ηττήθηκε από τον Μαρκ-Αντρεα Χουέσλερ στο Γκσταντ.

Ένας τενίστας που έχει ταυτιστεί με τη χωμάτινη επιφάνεια αλλά, δυστυχώς, και με πολλούς τραυματισμούς, ο Νίκολας Αλμάγρο, στα 32 του, προσπαθεί να κάνει ένα ακόμα restart στην καριέρα του μετά από μακρόχρονο διάστημα απουσίας.

Ο Ισπανός ουσιαστικά τώρα μπαίνει στην

αγωνιστική δράση στη φετινή σεζόν έχοντας αγωνιστεί, δίχως ιδιαίτερα επιτυχία σε δύο Challenger τουρνουά της Ιταλίας και στον πρώτο προκριματικό γύρο του Μπόσταντ όπου και αποκλείστηκε.

Εχοντας πέσει στο Νο661 στον κόσμο, με το τελευταίο τουρνουά που έπαιξε σε βασικό ταμπλό να είναι πέρσι στο Μετς της Γαλλίας, πήρε wild card για το Γκσαντ όπου τον περίμενε ο επίσης wild card Ελβετός, Μαρκ-Αντρεα Χουέσλερ, Νο402 στον κόσμο.

Ο βετεράνος Ισπανός, δεδομένων των συνθηκών, τα πήγε αρκετά καλά αλλά τελικά ηττήθηκε μετά από ένα πολύ ωραίο ματς από τον νεαρό Ελβετό με 6-7(8), 6-3, 7-6(4) μετά από δυόμιση ώρες σκληρής μάχης.

Στις ένδοξες του εποχές, το 2011, ο Νίκο είχε φτάσει μέχρι και το Νο9 στον κόσμο ενώ έχει πάρει 13 τίτλους ATP όλοι στο χώμα!

Η δράση στο Γκσταντ συνεχίζεται κανονικά με τον επίσης βετεράνο Ισπανό Φελισιάνο Λόπεζ να κερδίζει τον Φεντερίκο Ντελμπόνις με 6-3, 7-6(3) ενώ ο Κροάτης Βίκτορ Γκάλοβιτς (απέκλεισε τον Αλμάγρο στο Μπόσταντ), πήρε μεγάλη εις βάρος του Ρόμπιν Χάασε με 6-1, 3-6, 6-3

Τρίτη, 24/7: 1ος γύρος Gstaad Open

Lopez (Spain) beat Delbonis (Argentina) 6-3 7-6(3)
Galovic (Croatia) beat Haase (Netherlands) 6-1 3-6 6-3
Huessler (Switzerland) beat Almagro (Spain) 6-7(8) 6-3 7-6(4)
Bagnis (Argentina) beat J. Sousa (Portugal) 4-6 6-3 7-5
Djere (Serbia) beat Istomin (Uzbekistan) 7-6(6) 7-5
Berettini (Italy) beat Albot (Moldavia) 6-4 6-2

GSTAAD OPEN DRAW | OOP (-1H)| SCORES

Κώστας Αϊτάκης

The post Επιστροφή με ήττα για Αλμάγρο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα