Το 2019 ανήκει στη Μπάρτι – VIDEO

Η Άσλεϊ Μπάρτι ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο το 2019, κερδίζοντας και τον τίτλο των WTA Finals στη Σένζεν…

Η Αυστραλή ήταν η απόλυτη κυρίαρχος της σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε. Αφού εξασφάλισε από τη φάση των ομίλων στην Κίνα το Year-End No1, έφτασε μέχρι και την κατάκτηση του τελευταίου τροπαίου της σεζόν την Κυριακή.

Μόλις μιάμιση ώρα αγώνα χρειάστηκε η Μπάρτι για να επικρατήσει της Ελίνα Σβιτόλινα στον μεγάλο τελικό, μην αφήνοντας την Ουκρανή να υπερασπιστεί τον τίτλο που έκανε δικό της πέρυσι στους τελικούς

της WTA.

Τελικό σκορ 6-4, 6-3 για την 23χρονη, που έφτασε τους επτά τίτλους καριέρας και τους τέσσερις μέσα στη χρονιά.

That’s the match and the title!@ashbarty beats Svitolina 6-4, 6-3 to win the Billie Jean King Trophy at the @SHISEIDO_corp @WTAFinals Shenzhen! pic.twitter.com/eiiiXs84rY

WTA (@WTA) 3 Νοεμβρίου 2019


Μάλιστα, με αυτή την κατάκτηση, η Μπάρτι έγινε πλουσιότερη κατά 4.250.000$. Έπαθλο… υπέρογκο για γυναίκα, μιας και μέχρι φέτος οι διαφορές από τα ανδρικά έπαθλα ήταν μεγάλες.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι το prize money των τελικών της Σένζεν, ήταν πολύ μεγαλύτερο, από αυτό των τελικών της ΑΤΡ στο Λονδίνο, που θα ξεκινήσουν σε μια εβδομάδα από τώρα.

Η Σβιτόλινα από την πλευρά της, θα κερδίσει με την πορεία της δυο θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη την ερχόμενη Δευτέρα και θα ανέβει στο Νο6.

WTA FINALS DRAW  | DOUBLES DRAW

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Το 2019 ανήκει στη Μπάρτι – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα