Ο τελικός του Παρισιού

Ο Τζόκοβιτς κυνηγάει πολύτιμους βαθμούς για το Νο1 και ο Σαποβάλοφ θέλει τον πρώτο του Masters τίτλο

Τελευταία μέρα της κανονικής περιόδου στο ATP Tour, με τον σπουδαίο τελικό του Paris Masters να υπόσχεται ένα θεαματικό φινάλε στην Πόλη του Φωτός.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι το μεγάλο φαβορί για τον 5ο του τίτλο στο Παρίσι και 34ο συνολικά στα Masters τουρνουά (35 έχει ο Ράφα), όμως απέναντί του θα βρεθεί ένας πολύ διψασμένος και ανερχόμενος αντίπαλος που δεν

έχει πολλά να χάσει και αυτό τον μετατρέπει σε μεγάλο κίνδυνο.

Ο λόγος για τον Ντένις Σαποβάλοφ ο οποίος, πριν μερικές εβδομάδες πανηγύρισε τον πρώτο του ATP τίτλο (Στοκχόλμη) και έκτοτε παίζει με τεράστια αυτοπεποίθηση, ξεδιπλώνοντας το απύθμενο ταλέντο του.

Μπορεί στα ημιτελικά να στάθηκε τυχερός και να πέρασε άνευ αγώνα, λόγω της απόσυρσης του Ράφαελ Ναδάλ, ωστόσο έχει αποδείξει ότι διαθέτει το μεγάλο παιχνίδι για να πετυχαίνει μεγάλες νίκες, απέναντι σε top αντιπάλους.

Τρεις διεκδικητές του ATP Finals στο Λονδίνο, οι Φονίνι, Ζβέρεφ και Μονφίς “μπήκαν” στο μπλοκάκι του Ντένις του τρομερού στο Παρίσι και ο Τζόκοβιτς δείχνει να προσεγγίζει με μεγάλη σοβαρότητα το ματς, υπολογίζοντας πολύ στις δυνατότητες του αντιπάλου του.

“Έχει περιορίσει πολύ τα αβίαστα λάθη του. Το παιχνίδι του ήταν πάντα ολοκληρωμένο αλλά φέτος έχει βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. Έχει παίξει εντυπωσιακό τένις αυτή την εβδομάδα, ειδικά με αντίπαλο τον Μονφίς. Ανυπομονώ να τον αντιμετωπίσω στον τελικό. Ελπίζω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό” είπε ο Σέρβος, μετά τη δύσκολη επικράτηση επί του Ντιμιτρόφ στα ημιτελικά.

Απο την άλλη, ο 20χρονος Καναδός με το υπέροχο one-handed backhand, θέλει απλά να το απολαύσει και να πάρει το περισσότερο που μπορεί…

“Είναι υπέροχο που θα αγωνιστώ στον πρώτο μου Masters τελικό. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ και να διασκεδάσω εκεί έξω” είπε ο αριστερόχειρας άσος.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 16:00GR-COSMOTE SPORT 6HD.

PARIS MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Ο τελικός του Παρισιού appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα