Ελαφρύ διάστρεμμα ο Ράφα – VIDEO

Ο Ραφαέλ Ναδάλ έδωσε στη συνέντευξη τύπου μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης του από το Paris Masters περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη φύση του τραυματισμού του.

Ακόμα ένα Paris Masters ολοκληρώθηκε άδοξα για τον Ράφα Ναδάλ που παραμένει, για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα, άτιτλος στο συγκεκριμένο τουρνουά.

Ενώ

αγωνιστικά παρουσιαζόταν φρέσκος και σε εξαιρετική κατάσταση, δυστυχώς ένα πρόβλημα τραυματισμού της τελευταίας στιγμής τον υποχρέωσε σε απόσυρση πριν την έναρξη του ημιτελικού κόντρα στον Ντένις Σαποβάλοφ.

Ο Ράφα έδωσε άμεσα περισσότερες πληροφορίες για το θέμα που δεν είναι ούτε πολύ σοβαρό ούτε και αμελητέο όμως.

“Ξύπνησα με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Έκανα γρήγορα ακτινογραφία για να δούμε τι γίνεται και είδαμε ένα ελαφρύ διάστρεμμα. Οι γιατροί μου είπαν να δώσω μια τελευταία ευκαιρία σε λίγες ώρες στο σώμα. Δυστυχώς, δεν μπορούσα να σερβίρω στο επίπεδο του να είμαι ανταγωνιστικός. Γι’αυτό, με βαριά καρδιά, αποσύρθηκα. Λυπάμαι πολύ γιατί έπαιζα καλό τένις και είχα βάλει τον εαυτό μου σε καλή θέση για τον τίτλο” ανέφερε ο 33χρονος τενίστας.

Λογικά, η παρουσία του Ράφα στο Nitto ATP Finals του Λονδίνου δεν απειλείται αλλά ας περιμένουμε τις επόμενες κρίσιμες μέρες ώστε να προβούμε σε πιο ασφαλείς εκτιμήσεις.

“We saw something on the image, probably a small strain.”
–@RafaelNadal

Rafa speaks about the injury that forced him to pull out of his semifinal just moments before the match.#RolexParisMasters pic.twitter.com/lZKTYkwnmV

TENNIS (@Tennis) November 2, 2019

Κώστας Αϊτάκης

The post Ελαφρύ διάστρεμμα ο Ράφα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα