Την έχει… βρει με τις ανατροπές – VIDEO

Η Σιμόνα Χάλεπ χρειάστηκε για δεύτερο σερί ματς της στο Ντουμπάι να γυρίσει το σκορ για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση…

Σε μάστερ των ανατροπών εξελίσσεται η Ρουμάνα, στην εβδομάδα που διανύουμε.

Μπορεί αυτή τη φορά να μην χρειάστηκε να σώσει ματς πόιντ πριν προκριθεί, όμως χρειάστηκε να φτάσει στο κορυφαίο της αγωνιστικό επίπεδο, για να γυρίσει το ματς με την Αρίνα Σαμπαλένκα.

Μετά από μια ώρα και 38 λεπτά μάχης, η Χάλεπ επιβλήθηκε της Λευκορωσίδας αντιπάλου της με 3-6, 6-2, 6-2 και θα παίξει με την Τζένιφερ Μπράντι στα ημιτελικά του Dubai

Duty Free Tennis Championships.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη με ανατροπή για το Νο1 του ταμπλό στο τουρνουά. Μάλιστα, είναι μόλις η μια από τις δυο seeded τενίστριες που απέμειναν στην διεκδίκηση του τροπαίου.

Η άλλη, είναι η Πέτρα Μάρτιτς. Η τενίστρια από την Κροατία (Νο15, WTA) συνεχίζει να βρίσκει σπουδαίες νίκες και την Πέμπτη απέκλεισε την Ανέτ Κονταβέιτ με straight sets επικράτηση.

Πιο συγκεκριμένα, επιβλήθηκε της Εσθονής με 7-6(4), 6-1, αφού πρώτα έσωσε σετ πόιντ στο εναρκτήριο κομμάτι του αγώνα. Στα ημιτελικά, η Νο8 τενίστρια του ταμπλό, θα παίξει κόντρα στην 19χρονη Έλενα Ριμπάκινα.

DUBAI CHAMPIONSHIPS DRAW | OOP (+2h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Την έχει… βρει με τις ανατροπές – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα