Τέσσερις μήνες εκτός δράσης ο Ρότζερ Φέντερερ!

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Ρότζερ Φέντερερ ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει κατά τη διάρκεια της χορτάρινης περιόδου

Όπως ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά ο ίδιος από τα social media, ο Ρότζερ Φέντερερ θα μείνει εκτός δράσης για κάτι περισσότερο από τρεις μήνες αφού υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο δεξί του γόνατο την Τετάρτη (19/02) και θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να επιστρέψει στο tour.

Έτσι δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Dubai

Championships την επόμενη εβδομάδα ενώ απέσυρε τη συμμετοχή του και από τα δύο πρώτα Masters τουρνουά της σεζόν σε Indian Wells και Μαϊάμι.

Σύμφωνα με τον 38χρονο Ελβετό, η επιστροφή του υπολογίζεται στη χορτάρινη περίοδο και ενδεχομένως στο Halle Open (15/06), λίγο πριν το αγαπημένο του Wimbledon (29/06).

“Το δεξί μου γόνατο με ενοχλούσε το τελευταίο διάστημα. Ήλπιζα να το ξεπεράσω αλλά μετά από τις εξετάσεις και από κουβέντα που είχα με την ομάδα μου, αποφάσισα να υποβληθώ σε αρθροσκόπηση στην Ελβετία χθες. Μετά τη διαδικασία, οι γιατροί μου επιβεβαίωσαν ότι ήταν η καλύτερη λύση και είναι βέβαιοι ότι θα ξεπεραστεί πλήρως το πρόβλημα. Θα απουσιάσω από το Ντουμπάι, το Indian Wells, τη Μπογκοτά, το Μαϊάμι και το Γαλλικό Όπεν. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη. Ανυπομονώ να επιστρέψω. Θα σας δω ξανά στο γρασίδι” έγραψε ο Φέντερερ.

The post Τέσσερις μήνες εκτός δράσης ο Ρότζερ Φέντερερ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα