Αλαφούζος σε Δώνη: «Ή εσύ ή ο γιος σου στην ομάδα»

Έξαλλος είναι ο Γιάννης Αλαφούζος με όσα δήλωσε στη Nova ο Γιώργος Δώνης. Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει θέμα προπονητή στον Παναθηναϊκό και οι εξελίξεις δεν αποκλείεται να είναι άμεσες.

Οι λόγοι που προκάλεσαν την έκρηξη του 50χρονου προπονητή αναφέρθηκαν νωρίτερα. Ένας από τους βασικότερους είναι πως με τη στάση των διοικούντων ο σύλλογος δείχνει στον Δώνη πως δεν θα έχει λόγο στον σχεδιασμό. Του μεταφέρθηκε, μάλιστα,

και κάτι τέτοιο από συνεργάτες του μεγαλομετόχου.

Όπως του κατέστη σαφές πως δεν θα ανέβει και το μπάτζετ. Αυτό το περίμενε, δεν είναι κάτι νέο. Τις τελευταίες μέρες σε συζητήσεις του, άλλωστε, το ανέφερε και μόνος του ότι δεν θα υπάρξει αλλαγή σε στο οικονομικό status της ομάδας.

Εκείνο, όμως, που προέκυψε ως πληροφόρηση εδώ και λίγη ώρα είναι πως ο Αλαφούζος έστειλε και το ακόλουθο μήνυμα στον Δώνη: «Ή εσύ ή ο γιος σου στην ομάδα»! Απίστευτο, αλλά πραγματικό…

Αυτό που μεταφέρθηκε στον προπονητή είναι πως θα γίνει πρόταση ανανέωσης στον Χρήστο Δώνη, κάτι που έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν. Εάν τη δεχτεί ο ποδοσφαιριστής και παραμείνει, ο πατέρας του θα πρέπει να αποχωρήσει! Η άποψη του μεγαλομετόχου είναι πως δεν γίνεται να συνυπάρχουν οι δυο τους στην ομάδα από τη νέα σεζόν. Με τέτοιους χειρισμούς προφανώς το πιο πιθανό είναι να μη μείνει κανείς εκ των δύο.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Αλαφούζος σε Δώνη: «Ή εσύ ή ο γιος σου στην ομάδα» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα