Τιμ: “Τεράστιο πισωγύρισμα η ήττα στη Λυών”

Εμφανώς στεναχωρημένος και υπέρμετρα απογοητευμένος από την ήττα του στο ντεμπούτο του στο Lyon Open εμφανίστηκε ο Ντομινίκ Τιμ στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τον αγώνα του με τον Κάμερον Νόρι.

Ο Αυστριακός, κέρδισε μόλις πέντε γκέιμς στην πρεμιέρα του στο 250αρι τουρνουά της Γαλλίας και μοιραία αποχαιρέτησε πρόωρα τη διοργάνωση, γνωρίζοντας βαριά ήττα από το Νο49 του κόσμου.

Όντας

σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση και με πεσμένο ηθικό, ο Τιμ θα ταξιδέψει νωρίς στο Παρίσι και θα ξεκινήσει πρώτος από τους μεγάλους, την προετοιμασία του για το Roland Garros.

Αναλυτικά όσα είπε μετά το ματς:

“Η απογοήτευσή μου είναι τεράστια αυτή τη στιγμή. Είναι τεράστιο το πισωγύρισμα που έκανα με αυτή την εμφάνιση. Είχα δείξει καλά στοιχεία σε Μαδρίτη και Ρώμη, αλλά πραγματικά δεν ξέρω γιατί σήμερα δεν μπόρεσα να εμφανιστώ όπως έπρεπε.

Προπονήθηκα καλά στη Λυών, προετοιμάστηκα μια χαρά, χωρίς προβλήματα, όμως στο παιχνίδι μου δεν βρήκα ποτέ τον ρυθμό που θέλω. Δεν είχα τα χτυπήματα που περίμενα.

Ήθελα να συνεχίσω να δείχνω καλά στοιχεία μετά τη Μαδρίτη και τη Ρώμη, όμως δεν το κατάφερα. Πρέπει να αναλύσω τι μου συνέβη και στη συνέχεια να ταξιδέψω στο Παρίσι για το Roland Garros.

Η ήττα δεν μου έκανε καλό και στην αυτοπεποίθησή μου, αλλά θα το δουλέψω μέχρι το επόμενο επίσημο ματς μου, που θα είναι ο 1ος γύρος του Roland Garros. Ελπίζω να εμφανιστώ όπως πρέπει εκεί”.

LYON OPEN SINGLES DRAW l DOUBLES DRAW l OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τιμ: “Τεράστιο πισωγύρισμα η ήττα στη Λυών” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα