Μουράτογλου: “Στο χέρι της Σερίνα το Roland Garros”

Ο προπονητής της Σερίνα Γουίλιαμς, Πατρίκ Μουράτογλου, μίλησε για τους δυο πρόωρους αποκλεισμούς της Αμερικανίδας στα χωμάτινα τουρνουά της Ρώμης και της Πάρμα, ενώ αναφέρθηκε και στο επικείμενο Roland Garros.

Η Σερίνα κυνηγάει ακόμη έναν Grand Slam τίτλο για να ισοφαρίσει την Μάργκαρετ Κορτ στις 24 κατακτήσεις, με την διοργάνωση του Παρισιού να είναι προ των πυλών.

Ο Μουράτογλου,

πιστεύει ότι είναι στο χέρι της η κατάκτηση του τίτλου στο Γαλλικό Major και το μόνο που λείπει αυτή τη στιγμή από την 39χρονη, είναι η δουλειά, για να βελτιώσει τις ατέλειές της.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Νομίζω πως δεν είναι ακόμη έτοιμη. Ίσως δεν ήταν καλή ιδέα που αγωνίστηκε και στην Πάρμα, μετά την ήττα της στη Ρώμη. Στο ματς της Ρώμης, φάνηκαν πολλά πράγματα που θέλουν βελτίωση.

Πάντα είναι συναρπαστικό να παίζεις αγώνες, γιατί έχεις καθαρή οπτική για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεσαι. Ξέρουμε πολύ καλά τι χρειάζεται βελτίωση αυτή τη στιγμή, ενόψει του Roland Garros.

Δεν είμαι αγχωμένος γενικά. Αν ακολουθήσει το πρόγραμμα, θα είναι έτοιμη στο Παρίσι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δουλέψει.

Πάντα έλεγα ότι είναι στο χέρι της Σερίνα αν θα κατακτήσει ένα τίτλο ή όχι. Πιστεύω ότι είναι στο χέρι της ακόμη, αν θα τα καταφέρει στο Roland Garros ή όχι.

Άλλωστε, έχει κάνει άλματα βελτίωσης από την αρχή της σεζόν μέχρι τώρα. Δεν περίμενα ότι θα βελτιωθεί τόσο πολύ. Πλέον βρίσκεται σε φόρμα. Της λείπει η δουλειά και η συνήθεια στα courts. Πιστεύω στο Roland Garros θα είναι έτοιμη”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Μουράτογλου: “Στο χέρι της Σερίνα το Roland Garros” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα