Τίμ: “Εξαιρετική δουλειά η ATP, δεν πηγαίνω στην PTPA”

Ο Ντομινίκ Τίμ δεν είναι πρόθυμος να ενταχθεί στην PTPA του Νόβακ Τζόκοβιτς, καθώς πιστεύει ότι η ATP κάνει εξαιρετική δουλειά.

Ο Νόβακ αποχώρησε τον περασμένο Αύγουστο από το συμβούλιο παικτών της ΑΤΡ και δημιούργησε την δική του οργάνωση (PTPA). Η κίνηση του αυτή χώρισε τον κόσμο του τένις στα δύο.

Ο Τζοκοβιτς προσεγγίζει παίχτες, με σκοπό να κερδίσει υποστήριξη για την ΡΤΡΑ. Παρόλο που πολλοί παίχτες έχουν τεθεί στο

πλευρό του, πολλοί ακόμη παραμένουν στην ΑΤΡ. Ο Ντομινίκ Τιμ έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για το ζήτημα ΑΤΡ-ΡΤΡΑ.

“Μου αρέσει αυτό που κάνει η ATP, κάνουν εξαιρετική δουλειά”, δήλωσε ο Τίμ. “Δεν βλέπω τον λόγο να μεταβείς σε άλλη ένωση. Αλλά όλοι μπορούν φυσικά να κάνουν αυτό που θέλουν”.

Ο Σέρβος προσέγγισε και τον Ραφαέλ Ναδάλ, με σκοπό να τον εντάξει στην ένωσή του. Ο Ισπανός ωστόσο αρνήθηκε την πρόταση και ζήτησε ενότητα στον κόσμο του τένις. Η μη θετική απάντηση του Ράφα αποτελεί μεγάλο πλήγμα για το συμβούλιο του Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Ντομινίκ Τίμ  ηττήθηκε στον τελικό του ATP Finals με, 4-6, 7-6(2), 6-4 από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ σε έναν συγκλονιστικό αγώνα. Ο 27χρονος τενίστας έφτασε δεύτερη συνεχή χρονιά στην “πηγή αλλά νερό δεν ήπιε”, την περσινή σεζόν έχασε το τρόπαιο από τον δικό μας Στέφανο Τσιτσιπά.

Γιάννης Μαύρος

The post Τίμ: “Εξαιρετική δουλειά η ATP, δεν πηγαίνω στην PTPA” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα