Τιμ: “Δεν είμαι αρκετά καλός αυτή τη στιγμή” (vid)

Το Roland Garros έκανε πρεμιέρα την Κυριακή με μια μεγάλη έκπληξη καθώς ο δεύτερος καλύτερος χωμάτινος τενίστας των τελευταίων ετών, μετά τον Ράφαελ Ναδάλ, Ντόμινικ Τιμ έμεινε εκτός διοργάνωσης από την πρώτη κιόλας ημέρα των αγώνων του Γαλλικού Όπεν 2021.

Ο δύο φορές φιναλίστ της διοργάνωσης (2018-2019), αν και προηγήθηκε 2-0 σετ του Πάμπλο Αντουχάρ, ηττήθηκε με 4-6, 5-7,

6-3, 6-4, 6-4 από τον 35χρονο Ισπανό και αποχαιρέτησε πρόωρα το Παρίσι, ανοίγοντας ακόμα περισσότερο το δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά προς τον πρώτο του τελικό σε Grand Slam.

Η αλήθεια είναι ότι ο Τιμ, μετά τον πρώτο του Grand Slam τίτλο πέρυσι στο US Open, παρουσιάζεται κατώτερος των προσδοκιών ενώ προέρχεται από την χειρότερη χωμάτινη περίοδο των τελευταίων χρόνων (4-4 το ρεκόρ του) κάτι που επιβεβαίωσε και η σύντομη παρουσία του στο Παρίσι.

“Δεν αντιμετώπιζα πρόβλημα με το κίνητρό μου αλλά το παιχνίδι μου δεν ήταν καλό σήμερα. Όλα μου τα χτυπήματα δεν είχαν δύναμη. Δεν είχαν ευστοχία. Δεν κινούμαι καλά στο court” παραδέχθηκε ο 27χρονος, Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης

Πλέον, ο Στέφανος Τσιτσιπάς χρειάζεται μια καλή πορεία στο Παρίσι για να ξεπεράσει τον Τιμ στην 4η θέση της ATP Rankings.

“Προπονούμουν πραγματικά καλά και είχα μεγάλη ένταση. Τα χτυπήματά μου ήταν πολύ καλά και ένιωσα καλύτερα στη Μαδρίτη και στη Ρώμη. Όμως, στη Λυόν και εδώ, δεν είμαι ο εαυτός μου. Απλά δεν είμαι καλός αυτή την περίοδο. Ειναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση” πρόσθεσε ο Dominator.

“Είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω μια τέτοια κατάσταση γιατί τα τελευταία 5-7 χρόνια, ήμουν σε άνοδο συνέχεια. Μερικές φορές έπεφτα από το Νο5 στο Νο8 αλλά δεν είχα ποτέ τέτοιες ήττες, ειδικά εδώ στο Roland Garros. Το να χάνω μετά από προβάδισμα 2-0, είναι κάτι πολύ περίεργο και πρέπει να το αναλύσω. Πρέπει να ανακάμψω το συντομότερο δυνατό. Είναι πολύ δύσκολο γιατί από το 2016 είχα συνηθίσει να φτάνω ψηλά στο τουρνουά”

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Τιμ: “Δεν είμαι αρκετά καλός αυτή τη στιγμή” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα